Delphi Hakkındaki Önerileriniz Nedir?
-
ben delphi öğrenmek istiyorum ve şuan hiçbirşey bilmiyorum... nasıl öğrenebilirim kitabın faydası olurmu? önerebileceğiniz kitap adı varmı?
-
yaww herkez delphi anasının karnında doğarkenmi biliyordu yaww azcık yardım edin lütfen...
-
walla ben kurcalaip orendim ama ingilizce saglamdir bnm. en güzel kitap helpdir.
-
sorunda orada benim ingilizce zayıf :(
-
Benimde ingilizce kötü ama bende kurcaklayarak öğrendim kitapta seni faydalı olabilir ama her şeyi orada bulamazsın bunuda bil.
-
ingilizceniz kotuyse
KITAP almanızı oneririm. Bİrde daha onceden baska bir dil bilmiyorsanız DELPHI ters gelebilir. o yüzden kitap alın ama daha onceden Vİsual Basic gibi bir dil biliyorsanız ve ingilizceniz sağlamsa HELP yeterli olacaktır.. -
Bence öncelikli olarak SQL sorgularını öğren Delphi de bi form oluşturup kurcalayarak da bir çok şeyi öğrenebilirsin her nesnenin property editörünü
bol bol incele ama önemli olan verileri hangi database ile tutup nasıl kontrol edeceğin.
Henüz bildiğim kadarı ile piyasada Delphi 7 ile ilgili kitap yok hatta birçok kitapçı delphi7 nin çıktığını bile bilmiyor.Delphiturk.com danda yararlanabilirsin...kolay gelsin unutma ki azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz. -
Delphi hakkinda bilgi istiyorsun peki bilgi düzeyin ne?
Delphi'yi acip neyi nereye yazacagim gibi birsey mi ögrenmek istiyorsun yada temel bilgin varda kendimi nasil gelistirebilirim mi?
Önce Delphi hakkinda düzeyin ne? onu yaz yardimci olalim -
yada sen en iyisi önce ingilizce öğren.
Toplam Hit: 3199 Toplam Mesaj: 9