folder Tahribat.com Forumları
linefolder Delphi - Pascal
linefolder Delphi İle Veritabanına İşlenebilen Word Görüntüsü

Delphi İle Veritabanına İşlenebilen Word Görüntüsü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    benhur123
    benhur123's avatar
    Erkek
    Bir yazılımda görmüştüm adam word den yazılmış bir bölümü programına alıyor ve onu min hatlanda yakalatıyor kendi penceresinde düzenletebiliyor ve bunu databasine kaydediyor. Normal resimlerin ne kadar boyut kapladığı malumbu delphi de nasıl yapılır veya normal dbimage de boyu nasıl küçültülür....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    luckystrike_ss
    luckystrike_ss's avatar
    Erkek
    dostum merhaba
    ilk once word dosyasini nasil aldigini alnlatim sana
    bunun icin activex veya ole kullanabilirsin, kullandigin activex veya ole bileseni ile word deki dosyaya baglanti yapip uzerindeki degisiklikleri de bir dbmemo boleseni ile database ine aktarabilirsin ayni listbox mantigi ile calisiyor. ayrica resimler icin sana sole bi fikir verebilirim eger tek kullanicili bir program hazirliyorsan bunu file ile yapmani oneririm yani resim dosyasinin veri yolunu kayded database ve ordan ceksin koysun bir image
    ama eger dbimage kullanicaksan illaki evet bunu access cok fazla resim dosyasi icin kaldirmicaktir ama bir sqlserver 2000 ile veya mysql ile cok rahat cozebilirsin ozaman dosya buyukluklerinin bi anlami kalmaz
    umarim yardimci olabilmisimdir

saygilarimla

Bilgi Paylastikca Buyur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackbird
    blackbird's avatar
    Erkek
    bu konuda resim olarak yazıları göstermek yanlış olur aslında activex de bir çözüm yanlış hatırlamıyorsam bunun hazır bileşenleri
    www.tmssofware.com adresinde vardı..

Çizmiş Ruhu Hisset...
Toplam Hit: 2492 Toplam Mesaj: 3