Delphi Öğrenme
-
Delphiyi en iyi nasıl öğrenirim sorusuna cvp verebilirmisiniz...
-
en iyi öğrenme yolu : Kursuna giderek.
en kısa öğrenme yolu : Açık kaynaklı uygulamar üstünde düzenleme yada değişiklik yaparak.
en basit öğrenme yolu : Kaynak çalarak, açık kaynak uygulamarı ben yazdım diye sallayarak. .
en zor öğrenme yolu : kitabını okuyarak.
-
2 yılda 19 login hocam bunu nasıl yapabiliriz ben de bunu öğrenmek istiyom oO
-
Öncelikle kod tarafına girmeden designeri iyice kurcala
ondan sonra componentlari koyup ozelliklerini bir button altina yazdigin kodla deistirmeyi dene.
kolay bir proce bul kendine yazmaya koyul, takildikca sor forumda
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Öncelikle kod tarafına girmeden designeri iyice kurcala
ondan sonra componentlari koyup ozelliklerini bir button altina yazdigin kodla deistirmeyi dene.
-----------------------------yeni öğrenen biri bu yazıyı okursa kesin delphiden vazgeçer hocam ne yaptın karıştırdın çorba ettin :)
-
NighT_JudGe bunu yazdı:
-----------------------------
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Öncelikle kod tarafına girmeden designeri iyice kurcala
-----------------------------yeni öğrenen biri bu yazıyı okursa kesin delphiden vazgeçer hocam ne yaptın karıştırdın çorba ettin :)
-----------------------------ilk kural şeyhle dalga olmaz
-
karakutu bunu yazdı:
en iyi öğrenme yolu : Kursuna giderek.
en kısa öğrenme yolu : Açık kaynaklı uygulamar üstünde düzenleme yada değişiklik yaparak.
en basit öğrenme yolu : Kaynak çalarak, açık kaynak uygulamarı ben yazdım diye sallayarak. .
en zor öğrenme yolu : kitabını okuyarak.
-----------------------------bundan daha iyi bir acıklama olamaz :-)
-
NighT_JudGe bunu yazdı:
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------ben öyle öğrendim kitaptan falan değil gayette güzel bi yol ctrl + space yardımcın olsun :)