Delphi Projects

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

Meraba arkadaşlar

uzun zamandır genelde hobi oarak yazdığım delphi projelerini artıkinternette sunmaya başladım. Bazılarının kaynak kodunuda verdim, projelerin hepsi %100 kendi yapımım özgün projelerdir. Umuyorumki delphi ile ilgili bişiler öğrenirsiniz bu sitede, site şimdi freehostta, ama eğer tutarsaprofesyonel olarak ilgilenicem bu site işiyle ve paralı hosta geçicem. Sitenin adresi

http://delphiprojects.byethost13.com

teşekkür etmek için google reklamlarına tik atın. :D (dilenci moduna geçiş)

bu arada siteye ziyaretçi defteri eklemek istiyorum, önerdiğiniz adam akıllı ziyaretçi defteri varmı php olarak??? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    hoca ellerine sağlık hemen 2adet programini indirdim

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustang1
    mustang1's avatar
    Erkek
    baba süper olmuş programlar bende 2 adet indirdim kullancam inşallah ama  daha çözmedim programları kullanmaya çalışıyom şimdilik sağol eline sağlık :(

UmUt Bu ToPrAkLaRdAn GiDeLi ÇoK OlDu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    bi sorun yaşarsanız burdan sorabilirsiniz, zaten yaıknda siteye ziyaretçi defteri falanda eklicem, .. destek olmak için google reklamlarına tıklayabilrsiniz, :D:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    Hüseyin Beleş abi eyv. (keleş değilde beleş daha uygun beleşl dağıtıyon ya :D)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

Tayok bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hüseyin Beleş abi eyv. (keleş değilde beleş daha uygun beleşl dağıtıyon ya :D)
    -----------------------------

dostum bu espiriyi yapan ilk kişi deilsin, sanırım sonda olmicak :D

bu arada o kadar hizmet yaptık, teşekkürünüz böylemi olcaktı, reklamlara tıklaya tıklaya 4 kişi tıklamış a.q

abanın hadi, beleş dağıtıyoz her bi siki, bari reklama tıklayın, sanki bişiyiniz eksilecek, bu ay paraya çok ihtiyacım var, okul açılacak, 100 $ a varmam lazım, hadi teşekkür edin bana, hadiii :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::):):):):):) 8===>

Toplam Hit: 2922 Toplam Mesaj: 6