Delphi Webbrowser

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    arkadaşlar delphide webbrowser yaparken bir yerde takıldım aklımda 1 kaç tane soru kaldı onları size sormak istiyorum inşallah biliyorsunuzdur
    1-)yaptığımız webbrowser ı açtığımızda edit e yazdığımız siteye girmiyor yani webbrowser ı açtığımızda explorer daki gibi nasıl yapacaz?
    2-)ileri,geri tuşları hep basılabiliyor basınca da 'ntcvx32.dll' hatası veriyor yani explorer daki gibi bir siteye girmedikce nasıl basılamaz haline getirebiliriz?
    3-)explorer da en altda durum durum çubuğu var hangi siteye girdiğini ve sağında da ne kadar zamanda gireceğini gösteriyor (mavi bişi doluyor) bunu nasıl yapacağım?
    4-)ctrl+enter yaptığımızda explorerda giriyor delphide nasıl yapacaz?
    5-)ben edit yerine combobox ekledim ekleyiş sebebim explorerdaki gibi ok tuşuna bastığında o ana kadar girdiğin sitelerin gözükmesi yani combobox a bir kod yazacammı yoksa başka bir yeremi yazacam?
    6-)bir siteye girdiğimizde edit de hangi siteye girdiğimiz yazmıyor?

ewet arkadaşlar soracaklarım bu kadar yardımcı olursanız çok sevinirim inanınki bunları size sormadan önce araştırdım ama bulamadım .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    aga butonun kodu bu olacak
    webbrowser1.Navigate(''+edit1.text);
    birde aga entere bastğında gitmesini istiyorsan buttona tıkla sağdaki object inspectorda default u true yap ok

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    baba cvp veriim ünlü oldun şifreni kaptırdın modemine reset attırdın daha ne diim amk alpere tebriklerimi burdanda iletem dedim:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    la koray göt oğlanına çevirmişler seni:D:D naptın lan olm fake le uğraşırken zıçtığın foseptik çukuruna:D:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lost_dream
    lost_dream's avatar
    Erkek
    hocam sorduğun sorulara bakılırsa sen en iyisi deki hayrınıza bana bir web browser yapın gönderin daha iyi olur :))

Tüneli kaçmak içinmi kazmışlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    yaw sorularımı iyi oku msn adresim bu

carom.koray@hotmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    lost_dream e katılıyorum. bu soruların cevaplarını bilmiyorsan sen bu işten vazgeç. tamam elbette soruların olucak ama sen direk webbrowser yapmaya çalışıyorsun. önce biraz pişmen gerekir. kolay yapabilinecek programlarla uğraş. tam kaynak kodlu programları incele. programcılık sabır ister herşey yavaş yavaş.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    http://www.hemenpaylas.com/download/620356/deneme.rar.html
    yaptığım browser bu bakında eksikleri görün soruları öle cevaplayın
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_rapier
    mc_rapier's avatar
    Erkek
    kitap bul baq !

ID no su 19140 olan mürid