folder Tahribat.com Forumları
linefolder Delphi - Pascal
linefolder Delphi XE8 Run Çalışmıyor?

Delphi XE8 Run Çalışmıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

http://hizliresim.com/48AnXq

örnek resimde görüldüğü gibi ne yaptıysam aktif olmuyor bunun nedeni nedir ve nasıl çözerim. 

karakutu tarafından 12/Kas/15 14:09 tarihinde düzenlenmiştir

Mevzu derin | Papikolas Planet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

platform farklı olabilir hocam, debug ayarlarına girip kaç bit ile derldiğine bak, 64 ise 32, 32 ise 64 yapıp dene..

tavsiye: eğer yeni başlıyorsan delphi den uzak dur hocam, ölmüş bitmiş bir dil, mobil için başlıyorsan çok performanslı olduğu söylenmiyor.. bunun yerine daha çabuk ilerleyebileceğin ve çok daha fazla kaynak bulabileceğin, kariyer anlamında yardımcı olacak c#, java gibi dillere yönelmeni tavsiye ederim.. hobi amaçlı bir şeyler yapıyorsan ya da yazılım dünyasına adım atayım diyorsan python a da yönelebilirsin.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

o form sayfasini kapat  yeni vlc form olustur de orda run aktif olmus olucak ondan sonra direk form vs ne acarsan ac run aktif kalir.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

platform farklı olabilir hocam, debug ayarlarına girip kaç bit ile derldiğine bak, 64 ise 32, 32 ise 64 yapıp dene..

tavsiye: eğer yeni başlıyorsan delphi den uzak dur hocam, ölmüş bitmiş bir dil, mobil için başlıyorsan çok performanslı olduğu söylenmiyor.. bunun yerine daha çabuk ilerleyebileceğin ve çok daha fazla kaynak bulabileceğin, kariyer anlamında yardımcı olacak c#, java gibi dillere yönelmeni tavsiye ederim.. hobi amaçlı bir şeyler yapıyorsan ya da yazılım dünyasına adım atayım diyorsan python a da yönelebilirsin.

Tavsiyen için teşekkür ederim, sorunu hallettim.  Aslında yazılım ile hobi olarak ilgileniyorum yani kod yaz desen bir şey yazamam ama delphiile iyi anılarım olmuştur nedense bana daha sıcak geliyor C# için herkes aynı şeyi söylüyor ama bana çok karışık geliyor ama onun hakkında da araştırma yapmaya başladım.

Mevzu derin | Papikolas Planet
Toplam Hit: 5498 Toplam Mesaj: 4
delphi xe8 run