Delta Force Oyunu
-
arkadaşlar böyle en beyendiğini en güzel olans ürüm nedir?İnternetten indircemde.Birde elinde olan varsa yeni versiyonlarından birini yazarlarsa iyi olur.
Xtreme vardı bende o harici
-
tabi ki de black hawk down hayatımda gördüğüm en dehşet oyun:PppPP
çok süper bi oyun delta force ve medal of honor , call of dutynin üzerine savaş oyunu tanımam:) -
bu oyunun ilk versionunu aylarca gece gunduz oynayip NovaWorld'un en unlu isimlerinden olmu$tum
Black Hawk Down cikana kadar kimse DF1'dan ayrilmadi. cunku DF2, DF:task force dagger, DF:land warrior gibi oyunlar ilki kadar zevk vermedi
benim makina da black hawk down'i kaldirmadigi icin birakmak zorunda kaldim
Multiplayer oynayacaksan BHD veya Joint Operations
tek oynayacaksan hangisini istersen indir, pek fark yok
-
GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------bu oyunun ilk versionunu aylarca gece gunduz oynayip NovaWorld'un en unlu isimlerinden olmu$tum
Black Hawk Down cikana kadar kimse DF1'dan ayrilmadi. cunku DF2, DF:task force dagger, DF:land warrior gibi oyunlar ilki kadar zevk vermedi
benim makina da black hawk down'i kaldirmadigi icin birakmak zorunda kaldim
Multiplayer oynayacaksan BHD veya Joint Operations
tek oynayacaksan hangisini istersen indir, pek fark yok
-----------------------------abo black hawk down u hatırlıyorum sanki.Ya trne mrene indirmeler falan yapıyorduk onu bulamadım xtreme değil xtreme yi sevmedim.
-
ben black hawk down ve land warrior oynadım ama black hawk down çok güzel.İlk oyunun baya bi fanı varmış...
-
http://www.google.ru/search?hl=tr&q=download+delta+force+black+hawk+down&lr=
abicim demo çıkıyor nerden indiricem bir türlü beceremiyorum film+oyun yada cd şeklinde indirmeyi..