Demo Programdaki Kısıtlamaları Kaldırmak Mümkün Mü ?
-
Sélam müridler.
Demo bir program var ve nereye tıklasam demo sürümüdür deyip açmıyor. Exe dosyalarını düzenleyebileceğim 1 2 program indirsem yapabileceğim birşeyler varmı ? -
biliyosan yap hocam. bilmiyorsan hiç deneme bozarsın.. bunu hakkında eğitim videosu falan da olmadığına göre ;)
programın tam sürümünü bulmaya çalış.. yada crackle öyle yap..
ama öğrenmek için dürtüklicem diyosan saha senin indir editleme programı varsa(ben pek bilmem böyle ama tavsiye amaçlı) ;) -
reverse engineering den bahsediyorsun hocam.onn için biraz ekmek yemek lazım. ayrıca program saf demoysa, yani eksik modülü falan varsa, hiç uğraşma. çünkü eksik modülleri yazacak değilsin. anca reverse engineering bilgin varsa, ozaman programın korumalarına göre cracklayabilirsin.
Dipnot: hangi program?
-
VirtualBaglama Adlı bir program
-
bu programı kırsan, yani o açılan pencereleri silsende cacık olmaz. şarkıları ekleyemiyorsun. dediğim gibi "demo" bu. anca bunun full ünü falan bulup denemek lazım.
-
Full sürümünün indirme linkini sadece ürünü satın alanlara mail yoluyla yolluyorlar ama program etkinleştirme kodu ile çalışıyor neden link saklıyorlar anlamadım doğrusu.
-
cocaine bunu yazdı:
-----------------------------Full sürümünün indirme linkini sadece ürünü satın alanlara mail yoluyla yolluyorlar ama program etkinleştirme kodu ile çalışıyor neden link saklıyorlar anlamadım doğrusu.
-----------------------------internettesin dayı, hiç birşeyi saklamayamazsın, warezcinin biri satın alıp çoktan upload etmiştir bu işler böyle yürür. Daha sağlam araştır karşına çıkar.
edit: Torrentede bak
-
sen fullü bul etkinleştirme kodu için bakalım.