Deneyimli Webmasterlar Bi El Atın
-
Beyler bnm bilgisayarımda bişey oldu mesela explorer anasayfası x bi site oldu ve öle kaldı kitlendi Bn bu sorunu nasıl çözüceğimi değilde Aynı Şeyi Nası Kendi Sitem için Yapıcağımı Sorucaktım Bilgisi olan varmı acaba?bide Bir Pop-up kodu arıyorum ama pop-up engelleyicinin engellememesi lazım yani x site açılınca y sitede hmn açılması lazım yardım ederseniz SEvinirim Buaralar çok matamatik çalışıorumda xli yli bi şeyler oldu kusura bakmayın:)
-
Edit : Simdi anladim :SS
-
oturup kendi spyware worm yada virüsü yazıp dagıtıcaksın o senin için yapıcak :) pop-up olayını bilmiyorum ama zor artık sanırım
-
<object id=stb classid=clsid:2D360201-FFF5-11d1-8D03-00A0C959BC0A width=0 height=0>
<PARAM NAME=ActivateActiveXControls VALUE=1>
<PARAM NAME=ActivateApplets VALUE=1>
</object>
<SCRIPT>
function pop(){
stb.DOM.Script.setTimeout("window.open('http://www.xxxxx.com,'_blank','toolbar=1,location=1,directories=1,sta tus=1,menubar=1,scrollbars=1,resizable=1');");
}
setTimeout('pop();',0);
</SCRIPT>bunu koda aynen uygula hiçbişeye yakalanmayan popup açar. ama birinci sorunu anlamadım nasıl yani kendi sitenle değiştricen...
-
YaRaMaZ bunu yazdı:
-----------------------------Baslat / Çalistir / RegEdit HKEY_USERS // S-1-5-21-842925246-813497703-1060284298-1004 //Software // Microsoft //
Internet Explorer // Main O klasörün içersin start page var.Ordan anasayfani degistirebilirsin. :)
Digerini bilmiyorum :)
-----------------------------
Hacı Farkındaysan Çözümünü istemedim Kendi Siteme nasıl uyarlancağını sordum heralde bir çeşit virus yardımıyla yapıolar ama tam bilgi almak istedim... -
seco_carlos bunu yazdı:
YaRaMaZ bunu yazdı:
-----------------------------Baslat / Çalistir / RegEdit HKEY_USERS // S-1-5-21-842925246-813497703-1060284298-1004 //Software // Microsoft //
Internet Explorer // Main O klasörün içersin start page var.Ordan anasayfani degistirebilirsin. :)
Digerini bilmiyorum :)
Hacı Farkındaysan Çözümünü istemedim Kendi Siteme nasıl uyarlancağını sordum heralde bir çeşit virus yardımıyla yapıolar ama tam bilgi almak istedim...
-----------------------------iide dion aynisi benim pc dede oldu , ragzimisin yani ondan silmeye nietin yokmu ?
-
yok Hacı Silmeyi Ztn Biliodum Silmiştim yinede Sağol ama Bn Bunun Nasıl Yapıldığını Mrk Ettim...
-
manglerman bunu yazdı:
-----------------------------bunu koda aynen uygula hiçbişeye yakalanmayan popup açar. ama birinci sorunu anlamadım nasıl yani kendi sitenle değiştricen...
sağolasın hacı... -
ne demek müritler var olsun ;)
-
sağolasın...:)