folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu Elemeler

Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu Elemeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek

merhaba hocalar ben ağustosun 2 sinde  demyo astsubay elemelerine gideceğim yani 2. seçim aşamalarına gideceğim spor mülakatlarına gayet iyi hazırlanıyorum her akşam durmadan 4000m koşuyorum vs.

ancak dün yakın bi arkadaşım karacılığın seçmelerine gitti ve göğüs kafesinde bozukluk var denerek elendi daha spor mülakatlarına bile alınmadan.

benimde şöyle bi sorunum var damak yapımda hafif bi bozukluk var  dişlerim gayet düzgün ancak  sol taraftaki köpek dişi olması gerekenden biraz yukarıda duruyor.  arkadaşıma sordum dişten elenenler oldumu diye seninkinden daha düzgün olanları bile elediler dedi. sizce elemeler karacılıktakiyle aynı olarakmı yapılır benide elerlermi acaba, bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Takma kardeşim sen bakma onlara. Millet elenince başkasına bahane bulur ki inan o da elenmiştir diye düşünüyorum. Dişten problem olmaz sonuçta binek atı almayacaklar. Ama göğüs filan onlar kesinlikle sorun. Düz topuk mudur nedir işte o, çarpık bacaklılık, derideki hastalıklar, göz bozuklu, renk körlüğü falan filan bunlar sorun. Dişi sanmıyorum. Sen yine de konsantre ol mülakatı düşün. Spor da o kadar zor değil.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek

Caliber bunu yazdı:
    -----------------------------

Takma kardeşim sen bakma onlara. Millet elenince başkasına bahane bulur ki inan o da elenmiştir diye düşünüyorum. Dişten problem olmaz sonuçta binek atı almayacaklar. Ama göğüs filan onlar kesinlikle sorun. Düz topuk mudur nedir işte o, çarpık bacaklılık, derideki hastalıklar, göz bozuklu, renk körlüğü falan filan bunlar sorun. Dişi sanmıyorum. Sen yine de konsantre ol mülakatı düşün. Spor da o kadar zor değil.

evet oda elendi ancak spora bile giremedi, spora hazırlanıyorum artık bende dün bütün ümidimi kırdılar dişleri sorun ediyolar falan deyince senelerdir en çok istediğim şeydi astsubay olmak  inşallah dediğiniz gibi olr teşekkür ederim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

bayarbatuhan bunu yazdı:

Caliber bunu yazdı:

evet oda elendi ancak spora bile giremedi, spora hazırlanıyorum artık bende dün bütün ümidimi kırdılar dişleri sorun ediyolar falan deyince senelerdir en çok istediğim şeydi astsubay olmak  inşallah dediğiniz gibi olr teşekkür ederim

Ha bak nasıl bildim. Hepsi aynı arkadaşım. Elenirler bahane bulurlar. :) Mülakatta soru sorarlar eleman malca cevap verir salakça soru sordular derler. Yani kırma hevesini herşey olacağına varır. Ayrıca vücudun da sorun yoksa elenmezsin. Dişi sanmıyorum problem etmezler. Eğer çok bariz sorunlu değilse tabi.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

hoca oyle bi sorun oldugunda itiraz hakkını kullanabilirsin.

gecen sene aynısı tbt üyelerindne bolero ya oldu gogsunde bosluk vardı hic ellemeden bakmadan elediler sonra itiraz etti baktılar bisey yok gecirdiler.sonuc kazandı gitti 1-2 ay kaldı ayrıldı okuldan.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

Dostum 2 gün önce kara astsubaylık mülakatlarından geldim. Ön sağlık muayenelerini geçtim spor mülakatlarını gayet iyi ve yüksek puanlarla geçtim fakat sözlü mülakatlara gelince elediler. ön muayenede beni Taban çökmesi yüzünden elemişlerdi itiraz edince tekrar baktılar ve öyle birşey olmadığını söyleyip geri aldılar.

Dişlerini fazla sorun etme o sana pek fazla sorun yaşatmaz zaten dişlerin sağlıklı ise bide fazla eğrilik yoksa elenmezsin. önemli olan göğüs kafesin ve tabanların.

sen çalışmalarına devam et. bu arada ygs den kaç puan almıstın? bende gelicem denize

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek

KarakartaL bunu yazdı:

Dostum 2 gün önce kara astsubaylık mülakatlarından geldim. Ön sağlık muayenelerini geçtim spor mülakatlarını gayet iyi ve yüksek puanlarla geçtim fakat sözlü mülakatlara gelince elediler. ön muayenede beni Taban çökmesi yüzünden elemişlerdi itiraz edince tekrar baktılar ve öyle birşey olmadığını söyleyip geri aldılar.

Dişlerini fazla sorun etme o sana pek fazla sorun yaşatmaz zaten dişlerin sağlıklı ise bide fazla eğrilik yoksa elenmezsin. önemli olan göğüs kafesin ve tabanların.

sen çalışmalarına devam et. bu arada ygs den kaç puan almıstın? bende gelicem denize

ygs 2 puanım 212  ham puan  ama meslek lisesi grubunun taban puanları düşük oluyor bildiğim kadarıyla  normal taban puan kaç belirlendi bilmiyorum  bu arada denizciliğe seneyem girmeyi düşünüyosun ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

1 ay sonra mülakatlara girmeye gidecem. bende meslek lisesiyim ygs1 puanım 255. bu sene olmazsa seneye de giricem inş.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek

KarakartaL bunu yazdı:

1 ay sonra mülakatlara girmeye gidecem. bende meslek lisesiyim ygs1 puanım 255. bu sene olmazsa seneye de giricem inş.

255 puanın varsa bence denizcilik değilde havacılığı tercih etmelisin :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

hawacılıgı deilde ben zaten denizede gitmicektim ailemin zoruyla gidiyorum. benim istedigim jandarma yada kara astsubaylıktı.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek

KarakartaL bunu yazdı:

hawacılıgı deilde ben zaten denizede gitmicektim ailemin zoruyla gidiyorum. benim istedigim jandarma yada kara astsubaylıktı.

hocam denizcilik karacılıktan iyi bence  karacıların 2 senede bir sürpriz tainleri falan çıkıyor  denizcilikte en azından yerin belli 15 sene boyunda  gemilerdesin :)

Toplam Hit: 2521 Toplam Mesaj: 11