folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Deniz Sefası İçin...

Deniz Sefası İçin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral74
    akrepkral74's avatar
    Erkek
    arkadaşlar hafta sonu deniz sefası yapmak istiyoruz arkadaşlarla tavsiye edebileceğiniz güzel şık bir yer varmı ist.da...cvp...

๔üภאค кєгђคภєรเภ๔є ๒คкเгє ๔เğเlรเภ tєςคשüz є๔єภlєг שคг ..........
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    eğer kişi başı 25 kaat vermeyi göze alırsanız demirciköy'deki beachlere gidin derim güzel yapmışlar baya hafif sosyetik yerdir söyliyim dewe güreşi olayı falan yapmayın heaa :))  

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

akrepkral74 bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlar hafta sonu deniz sefası yapmak istiyoruz arkadaşlarla tavsiye edebileceğiniz güzel şık bir yer varmı ist.da...cvp...
    akrepkral neden saçma saçma konular açıyorsun :D gerdek gecesi demişsin yaşın 20 eger bu zaman na kadar ögrenemediysey bişey diyemem sana

ondan sonra açmışsın sayısal loto benim kuponu niye almadı :D

şimdi de geldin deniz sefası diye ya senin yaşın 14-15 yada kusura bakma ama sende bi problem var :(

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    serhat007 bunu yazdı:

akrepkral74 bunu yazdı:
    akrepkral neden saçma saçma konular açıyorsun :D gerdek gecesi demişsin yaşın 20 eger bu zaman na kadar ögrenemediysey bişey diyemem sana

ondan sonra açmışsın sayısal loto benim kuponu niye almadı :D

şimdi de geldin deniz sefası diye ya senin yaşın 14-15 yada kusura bakma ama sende bi problem var :(

doğru söylüon bende sezdim nereye baksam saçma bişe yazmış

:D:Dd

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
Toplam Hit: 813 Toplam Mesaj: 4