Deniz Sefası İçin...
-
arkadaşlar hafta sonu deniz sefası yapmak istiyoruz arkadaşlarla tavsiye edebileceğiniz güzel şık bir yer varmı ist.da...cvp...
-
eğer kişi başı 25 kaat vermeyi göze alırsanız demirciköy'deki beachlere gidin derim güzel yapmışlar baya hafif sosyetik yerdir söyliyim dewe güreşi olayı falan yapmayın heaa :))
-
akrepkral74 bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar hafta sonu deniz sefası yapmak istiyoruz arkadaşlarla tavsiye edebileceğiniz güzel şık bir yer varmı ist.da...cvp...
akrepkral neden saçma saçma konular açıyorsun :D gerdek gecesi demişsin yaşın 20 eger bu zaman na kadar ögrenemediysey bişey diyemem sanaondan sonra açmışsın sayısal loto benim kuponu niye almadı :D
şimdi de geldin deniz sefası diye ya senin yaşın 14-15 yada kusura bakma ama sende bi problem var :(
-
serhat007 bunu yazdı:
-----------------------------akrepkral74 bunu yazdı:
akrepkral neden saçma saçma konular açıyorsun :D gerdek gecesi demişsin yaşın 20 eger bu zaman na kadar ögrenemediysey bişey diyemem sanaondan sonra açmışsın sayısal loto benim kuponu niye almadı :D
şimdi de geldin deniz sefası diye ya senin yaşın 14-15 yada kusura bakma ama sende bi problem var :(
-----------------------------doğru söylüon bende sezdim nereye baksam saçma bişe yazmış
:D:Dd