Denizbanktan Kredi Kulanan Varmı?
-
şu telefonla tc kimlik nosu ile başvurdumda 3000 liraya kadar kredi veriyorlar. Gelen mesajda nufus cüzdanınızı alıp direk kullanabiilirsiniz demiş. Bu arada ben çalışmıyorum. ve resmi olarak ispatlayabileceğim bir gelirim yok. Üstüme ait birtek telefon faturam var başkada birşeyim yok. Yinede veriyorlarmı? gidince yok kefil yok cart curt diceklermi?
aynı zamanda böle direk bana 1000 lra verip 9 10 ayda ödeyebilecğeim kefilsiz cartsız curtsuz bildiğiniz kuruluş varsa önerebilirsiniz tefeci filan değil resmi olsun :D
-
telefon bankacılığı endoğru bilgi alacağın yer .
-
aynen benimde öyle bi gelirim yok öğrenciyim 5 bine kadar kredi verelim diyor banka şu kredi puanıyla alakalı sanırım
-
kefil vss şartı var vermezler
-
xxjokerxx bunu yazdı
kefil vss şartı var vermezler
Yok kefil olmadan veren yerler var . Sadece gidip gorusmedim o yuzden sunu soruyorum kefil olmadan veriyoruz diyenler extra birsey istermi?. Su an denizbank oyle bir soylemiski nufus cuzdani alsam gitsem 3000 veriyorlar gibi
-
onlar reklam amaçlı seni şubeye çekmek için atılan mesaklar sigortası olmayan adama kredi çıkmaz hemde en az 90 gün sigotan olması gerek gidersin benim sana dediğim cevabı verir gönderirler