folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Denizli Den Olan

Denizli Den Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

merhaba murid(e) ler benim denizlide 2-3 gün kalacağım yer lazım uygun nereden yer bulabilirim merkezde lazım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Ne zamana hocam?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

Haziranın ikinci haftası

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Konuyla alakalı pm attım.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

Yardımcı olurum hocam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

8 - 10 ay arası Denizli'de yaşadım yardımcı olurum diyen @LinkinMeTiN arkadaşla en az 3-5 defa görüşmek istedim , bir kere ilgilenip dönüp bakmadı. Ama @1049  ile pek çok kere görüştük iyi bir kardeşimiz :)

Shephard tarafından 14/May/15 11:09 tarihinde düzenlenmiştir

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

8 - 10 ay arası Denizli'de yaşadım yardımcı olurum diyen @LinkinMeTiN arkadaşla en az 3-5 defa görüşmek istedim , bir kere ilgilenip dönüp bakmadı. Ama @1049  ile pek çok kere görüştük iyi bir kardeşimiz :)

Evet  işler  nedeniyle yoğundum ve ilgilenemedim. Farkındaysan  arkadaş buluşalım görüşelim toplanalım demiyor. Kalacak yer lazım diyor. Bende yardımcı olurum dedim.

Toplam Hit: 774 Toplam Mesaj: 7