Denyo ----------------------------- Hatası
-
Göndər
-----------------------------7d46e1a6ec--
bazı forumlara saldırı olmuyor böyle bişeyler yazıyor nedir bu? -
o sayfada aynı keyden briden çok olduğunda karşılaşılan bir hata..
kendin yazarsan dlsi sorun kalmaz yok ben yazamam dersen yaz ismini ben hazırliim. dlsi
-
bende birşey sorucam adam sayfasında rasgele sayı oluşturmuş ve bu sayıyı textbox içine yaz diyor denyo ile bunu geçemedim bir yardım etseniz.
oluşturduğu sayı randomize, textboxın valuesi ise sayi , randomizeyi post sayiyi ise get ile almaya çalışıyorum ama olmuyo hatam nerde -
Skytea bunu yazdı:
bende birşey sorucam adam sayfasında rasgele sayı oluşturmuş ve bu sayıyı textbox içine yaz diyor denyo ile bunu geçemedim bir yardım etseniz.
oluşturduğu sayı randomize, textboxın valuesi ise sayi , randomizeyi post sayiyi ise get ile almaya çalışıyorum ama olmuyo hatam nerdehata şu çok düz mantık yürütüyorusn sen value olraka random werirsen denyoda random string üretir yandaki random string i bulmaz : )
-
----------------
hatasinin sebebi şudur:
Denyo <form action=bilmemne.php enctype=multipart/data > gibi bir enctype i olan formlari otomatik alamaz. Bunlari sayfa kodunu frontpage e paste ederek Denyonun tutorialinda anlatildii gibi wizardsiz ve manuel olusturman gerekir.
-
Merhaba.Ya bir forum var,texbox özelliklerine girdiğimde name kısmının değeri entry[] olarak görünüyor bir kaç text kutucuğu daha var onların adı da aynı ha bide wizardı kullandığımda sadece bir değer alıyor ve onun karşılığında da %5b%5d gibi bir değer ekliyor ve
""a key with name of %5b%5d already exists""
diye bir hata veriyor sebebi nedir acaba
-
deminki ile aynı sorun.. kendi dlsini yapıcaksın
-
Tamam onu anladımda ona özgü dl yapatken kullanacığın değişken isimleri ne olacak zaten göremiyoruzki textbox ın ismini..
-
Skytea bunu yazdı:
oluşturduğu sayı randomize, textboxın valuesi ise sayi , randomizeyi post sayiyi ise get ile almaya çalışıyorum ama olmuyo hatam nerde
Ya ewt HolyOne baba bi yardım etsene nası olcak bu???Bu arada Eşi benzeri yok ama Bi tam çözemedim şu denyoyu