Denyo 4 Beta Çıkmış Bile . . . .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lamerdostu
    lamerdostu's avatar
    Erkek

Bir hacker arkadaşıma HolyOne ın programı olan Denyo dan bahsettim ve dedimki yakındada programın Beta 4 ü çıkacak Hacker arkadaşım yüzüme baktı güldü ve dediki : "al sana link oğlum ben bunu bulalı iki ay oluyor. Hemde bu programın bir boka yaradığıda yok." Bende heyacanla linki aldım programı indirdim inceledim vede sizlerler paylaşayım dedim.İşte Linki : http://www.members.lycos.co.uk/ipsorgula/ bu adrese girdikten sonra gerisi çocuk oyuncağı. İşte Denyo Launch 4 Beta dan bir görünüm :

Denyo%204%20Beta%20Görünüşü

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Posted by LamerDostu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VoLaTiLe
    VoLaTiLe's avatar
    Erkek
    İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.

Wellcome to Digital Hell! I"am Real VoLaTiLe Help!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mxnxmnxxx
    mxnxmnxxx's avatar
    Erkek

tamam herşey güzelde ne işe yarıyor ve nasıl kullanılıyor var mı anlatan

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    lamerdostu bunu yazdı:

Bir hacker arkadaşıma HolyOne ın programı olan Denyo dan bahsettim ve dedimki yakındada programın Beta 4 ü çıkacak Hacker arkadaşım yüzüme baktı güldü ve dediki : "al sana link oğlum ben bunu bulalı iki ay oluyor. Hemde bu programın bir boka yaradığıda yok." Bende heyacanla linki aldım programı indirdim inceledim vede sizlerler paylaşayım dedim.İşte Linki : http://www.members.lycos.co.uk/ipsorgula/ bu adrese girdikten sonra gerisi çocuk oyuncağı. İşte Denyo Launch 4 Beta dan bir görünüm :

Günaydın beta dağıtalı çok oldu orjinali çıkacak. Ayrıca bilmediğiniz kaynaklardan almaıyn trojanlı çıkabilir. Denyo şu an hala geliştiriliyor, en mükemmele ulaştırcaklarmış :) Ayrıca arkadaşın kullanmayı bilmiyordur denyo dan ötesi yok..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FlareCaster
    FlareCaster's avatar
    Erkek

Kullanmasını bilene iyi tabi..  En güsel tarafı birden fazla denyoyu senkronize çalıştırabilmen. Sağlam bi olay... Ama her önüne gelende ben dl yi biliom bi boqa yaramıyo demeye ba$ladı son günlerde...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

6-7 aydır var zaten ben bi zaman bulmuştum bi sitede ama ilk haliyle çekmek isteyenler

www.websamba.com/roche/D4beta.zip adresinden indirebilirler.

Hoop.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prince
    prince's avatar
    Erkek

Trojan var.

Live for Love; Die for freedom!
Toplam Hit: 2157 Toplam Mesaj: 7