Denyo Eklenti Teklifi
-
Aşağıda bir şey okudum denyo brute yapabilirmi diye ama bu şekilde brute force yapılarak makina başında beklemek gerekli heralde. Şöyle birşey olabilirmi ? Aslında olurda denyoya eklense hoş olur aslında.
Denyo brute yapacağı sitenin bilgilerini ve gerekli scripti 1 veya daha fazla dedicated server a atar. Ya da kendi serverına o Holyone ın bileceği iş. Bu script denyo kapandıktan sonrada kendiliğinden çalışır durur ( farklı proxyler üzerinden bağlanarak)... İsteği gönderen makina denyosunu açıp gerekli bölüme girdiğinde al işte sana şifre diye gözüne sokar eğer şifreyi bulabildiyse. Tahminen bu şekilde hızlı bir kaç bağlantıdan denenecek brute olayı ile kırılamayacak ftp, mail şifresi kalmaz gibime geliyor.
Eklenirse böyle bir özellik hakkaten klas olur...
10x........
-
Brute bence çok geçerli bir yontem değil. Bu işlere başladığımda crackerlığa heveslenmiştim, bişey kıramadım brute forcela. Karşıdaki şifre 12 haneli ve farklı rakam/sayıdan oluşuyorsa yıllar alıyor bulması. Ama isteyenler olabilir tabi değişik bir yöntem..
-
yinede olması gereken bir eklenti bence...
-
Ne sizde onu bekleyecek sabır , nede onu yapacak makine var.. Aylarca beklerim diosanız ayrı mevzu..
-
asLında $u $ekiLde oLursa manyak olur ßence Yani Her denyo yükLü makinaya denyo küçük si trojan koysa sadece ßruteLerde makina onLine iken ßağLantıyı kasmicak $ekiLde herkesin i$i görüLmü$olur ßu ağ ßüyürse ki herkesin evinde denyo war :P dü$ünün 1 makinadan 4 günde kırıyosanız $ifreyi (küçük $ifreLEr) 200 300 makina yada daha fazLa makinada ßeLki dakikaLarınızı aLmaz ?
-
network-based denyolaunch sistemini ben teee 2002 de denyo çıktıında düşündüm küçücük bi trojan yazılabilir dls leri çalıştırabilecek ama brute türü bişey olmaz çünkü denyonun çalışma ilkesine aykırı denyo gelen sonuçları kabul etmez sadece GET, GET, GET request atar sizin dediğiniz gibi olursa serverdan her sayfanın cevabını beklemesi gerekibr böylde saldırı programı omakdan çıkar apayrı bi bok olur
-
abi boşverin arkadaşın dediği gibi bu yönteme ne dayanacak makina nede sabır var
-
DecaMeroN bunu yazdı:
Ne sizde onu bekleyecek sabır , nede onu yapacak makine var.. Aylarca beklerim diosanız ayrı mevzu..
ben anlatamadım galiba kendi makinamda yapıcam demiyorum ki dedicated server a bi script atıcam o yapıcak. ben o sırada 3 gün 5 gün herneyse internete bile girmek zorunda kalmicam. herneyse ya ir2 nin dediği gibi program amacından şaşıyo heralde öyle olduğu takdirde.