Denyo Hakkında 2 Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

Beyler bu denyoda bi forumda sürekli kullanıcı yaratmak için gerekli scriptleri girdim, değerlerde dökümanlarda gösterildiği gibi ama e mail adresleri tutuşmuyo diyo confirm e-mail adresi tutmuyo ya da ilk girilen email adresi.

Diger sorun ise bu girilen güvenlik karakterleri onları nasıl halledicez yardımcı olur musunuz..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

güvenlik kodu olayını aşamazsın üye ol ondan sonra saldırı yap.güvenlik kodu olmayan veritabanını zorlayacak   alanlara saldır(arama kısmı gibi ama onda da olabilir güvenlik kodu belli olmaz). e-mail adreslerini yanlş giriyo olabilir msn 2. cevap+sorum da bu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

E-mail zaten random diye %ramdommail% Confirm için de %randomconfirmemail% giriyorum acaba yanlış mı bilmiyorum anladığım kadaryıla böle diye yani 2.nin amacı maili confirm etmek değil mi ama gerçekten cok saol ;)) Anladın sen...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

yaw bi de hangi denyoyu yüklersem yükliim hata verio bende flood yapmıo?

bişiler var ya anlamadım 

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    LostDream bunu yazdı:
    -----------------------------

E-mail zaten random diye %ramdommail% Confirm için de %randomconfirmemail% giriyorum acaba yanlış mı bilmiyorum anladığım kadaryıla böle diye yani 2.nin amacı maili confirm etmek değil mi ama gerçekten cok saol ;)) Anladın sen...

-----------------------------
    %confirmingemail% yaz bakalım hocam böyle olması gerek yanlış hatırlamıyorsam.

kroo;                                                                                                                                                                               
    Nasıl bir hata verdiğini söylersen ona göre yardımcı olabiliriz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    Yok abi dediğin gibi azcık daha kasıp üye olduktan sonra veritabanını zorlayacak yerlere saldırmaya çalışıyım hadi maili aştım güvenlik kodu var neyse saol hocam...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    flooding dio tak kitlenio yanıt vermior cart curt filam dior sonra

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
Toplam Hit: 1797 Toplam Mesaj: 7