Denyo Hakkında 2 Soru
-
Beyler bu denyoda bi forumda sürekli kullanıcı yaratmak için gerekli scriptleri girdim, değerlerde dökümanlarda gösterildiği gibi ama e mail adresleri tutuşmuyo diyo confirm e-mail adresi tutmuyo ya da ilk girilen email adresi.
Diger sorun ise bu girilen güvenlik karakterleri onları nasıl halledicez yardımcı olur musunuz..
-
güvenlik kodu olayını aşamazsın üye ol ondan sonra saldırı yap.güvenlik kodu olmayan veritabanını zorlayacak alanlara saldır(arama kısmı gibi ama onda da olabilir güvenlik kodu belli olmaz). e-mail adreslerini yanlş giriyo olabilir msn 2. cevap+sorum da bu.
-
E-mail zaten random diye %ramdommail% Confirm için de %randomconfirmemail% giriyorum acaba yanlış mı bilmiyorum anladığım kadaryıla böle diye yani 2.nin amacı maili confirm etmek değil mi ama gerçekten cok saol ;)) Anladın sen...
-
yaw bi de hangi denyoyu yüklersem yükliim hata verio bende flood yapmıo?
bişiler var ya anlamadım
-
LostDream bunu yazdı:
-----------------------------E-mail zaten random diye %ramdommail% Confirm için de %randomconfirmemail% giriyorum acaba yanlış mı bilmiyorum anladığım kadaryıla böle diye yani 2.nin amacı maili confirm etmek değil mi ama gerçekten cok saol ;)) Anladın sen...
-----------------------------
%confirmingemail% yaz bakalım hocam böyle olması gerek yanlış hatırlamıyorsam.kroo;
Nasıl bir hata verdiğini söylersen ona göre yardımcı olabiliriz. -
Yok abi dediğin gibi azcık daha kasıp üye olduktan sonra veritabanını zorlayacak yerlere saldırmaya çalışıyım hadi maili aştım güvenlik kodu var neyse saol hocam...
-
flooding dio tak kitlenio yanıt vermior cart curt filam dior sonra