Denyo İle Aynı İsimle Tanımlanmış Yerleri Ayırt Etme?
-
Arkadaşlar hack işlerine pek dalmasam da denyoyla göçertmem gerek bir site var.Bu yüzden yardım almak istedim sizden.Denyonun mantığını az çok biliyoruz.Ben bir noktada takıldım.güvenlik kodu sormayan ve hepsi isimlendirilmiş bir kayıt sayfası var.Aynı zamanda smf 1.1.2 ve kayıtta pratik olsun diye kapamış güvenlik kodunu.Arama fonksiyonundan dalıyorum ama connecting problem hatası veriyor ve kısa süreli tahribat verebiliyorum.
Benim takıldıuğım yer, kayıt sayfasında birden fazla "user" adıyla tanımlanmış text alanı var.Key olarak "user" girince denyoda hiç veri postalayamıyor.Bunu nasıl aşarım?Aha da durum budur:

-
Hoca sayfayı olduğu gibi farklı kaydet,
sonra frontpage de ac.
Kayıt tuşunun içinde bulunduğu <form .......> </form> bölümünü bul
onun içindeki bütün <input type=... name=.... value=...> ile başlayan bölümlerdeki nameleri key olarak valueleride değer olarak al, kendi dlsini yaz sonrada postla....
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hoca sayfayı olduğu gibi farklı kaydet,
sonra frontpage de ac.
Kayıt tuşunun içinde bulunduğu bölümünü bul
onun içindeki bütün ile başlayan bölümlerdeki nameleri key olarak valueleride değer olarak al, kendi dlsini yaz sonrada postla....
-----------------------------rene abi,kayıt sayfasındaki kayıt formundaki name ve valueları aynen geçiriyorum,ancak sayfa içinde diğer iki formda da name=user olarak text alanları var.O yüzden de kabul etmiyor. bölümünü de mi eklemek lazım ? onu da denedim ama olmadı
-
Hoca wizardı kullanma, frontpage ile actıktan sonra elinle yapacaksın dlsi...
Birde input type text olan yerdeki verileri alıosun sadece
input type hidden lar vardır, gizli veri olarak form tarafından post edilir...,
Onlarıda eklemeyi unutma...
Tekrar sölüom yukarıda açıkladığım şey wizard için değil el ile yazılan dlsler için...
-
istediğini anlamadım ama ikisininde isimleri aynıdır muhtemelen bu yüzden veri aynı şekilde gidecek 3 tane aynı isimli veriden saldırsanda denyo tekte toplar diye biliyorum.
-
arkadaşlar elle yazıyorum dls'yi ve hidden olarak nesne yok zaten.arama bölümüne rahatlıkla dalıyorum.flood koruması olduğunu sanmıyorum.şimdi açılmıyor site.Açılırsa sayfanın koldarı ve oluşturduğum dls'yi verebilirim.
-
siteyi verde yapiyim hoca
post ettigin sayfa önemlı onların her bırısı farklı sayfaya post edıyor o yuzden hepsınınkı aynı olabılır