folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.com Programları®
linefolder Denyo İle Aynı İsimle Tanımlanmış Yerleri Ayırt Etme?

Denyo İle Aynı İsimle Tanımlanmış Yerleri Ayırt Etme?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Arkadaşlar hack işlerine pek dalmasam da denyoyla göçertmem gerek bir site var.Bu yüzden yardım almak istedim sizden.Denyonun mantığını az çok biliyoruz.Ben bir noktada takıldım.güvenlik kodu sormayan ve hepsi isimlendirilmiş bir kayıt sayfası var.Aynı zamanda smf 1.1.2 ve kayıtta pratik olsun diye kapamış güvenlik kodunu.Arama fonksiyonundan dalıyorum ama connecting problem hatası veriyor ve kısa süreli tahribat verebiliyorum.
    Benim takıldıuğım yer, kayıt sayfasında birden fazla "user" adıyla tanımlanmış text alanı var.Key olarak "user" girince denyoda hiç veri postalayamıyor.Bunu nasıl aşarım?

Aha da durum budur:

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hoca sayfayı olduğu gibi farklı kaydet,

sonra frontpage de ac.

Kayıt tuşunun içinde bulunduğu <form .......> </form> bölümünü bul

onun içindeki bütün <input type=... name=.... value=...> ile başlayan bölümlerdeki nameleri key olarak valueleride değer olarak al, kendi dlsini yaz sonrada postla....

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca sayfayı olduğu gibi farklı kaydet,

sonra frontpage de ac.

Kayıt tuşunun içinde bulunduğu bölümünü bul

onun içindeki bütün  ile başlayan bölümlerdeki nameleri key olarak valueleride değer olarak al, kendi dlsini yaz sonrada postla....

-----------------------------

rene abi,kayıt sayfasındaki kayıt formundaki name ve valueları aynen geçiriyorum,ancak sayfa içinde diğer iki formda da name=user olarak text alanları var.O yüzden de kabul etmiyor. bölümünü de mi eklemek lazım ? onu da denedim ama olmadı

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanvegul
    kanvegul's avatar
    Erkek

Hoca wizardı kullanma, frontpage ile actıktan sonra elinle yapacaksın dlsi...

Birde input type text olan yerdeki verileri alıosun sadece

input type hidden lar vardır, gizli veri olarak form tarafından post edilir...,

Onlarıda eklemeyi unutma...

Tekrar sölüom yukarıda açıkladığım şey wizard için değil el ile yazılan dlsler için...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

istediğini anlamadım ama ikisininde isimleri aynıdır muhtemelen bu yüzden veri aynı şekilde gidecek 3 tane aynı isimli veriden saldırsanda denyo tekte toplar diye biliyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    arkadaşlar elle yazıyorum dls'yi ve hidden olarak nesne yok zaten.arama bölümüne rahatlıkla dalıyorum.flood koruması olduğunu sanmıyorum.şimdi açılmıyor site.Açılırsa sayfanın koldarı ve oluşturduğum dls'yi verebilirim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

siteyi verde yapiyim hoca

post ettigin sayfa önemlı onların her bırısı farklı sayfaya post edıyor o yuzden hepsınınkı aynı olabılır

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 2863 Toplam Mesaj: 7