Denyo İle İlgili...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nikita
    nikita's avatar
    Erkek

denyo4'ü kullanarak bir siteye saldırıyorum ama 5-10 dakika sonra denyoyu kapatıp siteye girmeye çalıştığımda karşıma beyaz boş bir sayfa çıkıyor..modemi resetleyiğ tekrar girmeye çalıştığımda ise giriyorum , bu sitenin beni engellediği anlamına mı geliyor? yani denyo ile yaptıkları işe yaramıyor?...

bu konularda hiç bilgim yok, sitenin uzantısı .gg  etkili bir iş için ne yapmam gerek sizce?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    boşver uğraşma bilmiosan başına iş açarsın

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    D4 le saldıracağın siteye birçok farklı yoldan saldırman mümkün, GET le POST la saldırmak olarak genel bir ikiye ayırma sözkonusu, saldırdığın siteye internet hızınla kaç adet denyo açtığın ve her denyonun kaçar Threadla çalıştığıda önemli birer faktördür, internetin 1 mbitse ve yana 3 tane denyo 60 thread açarsan internetin işe yaramaz msn vs kapanır gider hiçbir siteyi açamaz sitenin kapandığını sanarsın.. D4 ü test zamanlarından bugüne kadar birçok farklı alanda kullandım, en ideal, 1 - 2 mbit ler için en opsiyonel ayar 3 tane denyo açıp (herbirisi 40 threadla) ilk önce Test butonu sonra launch butonuna tıklamanız olacaktır, 2 mbit < ler ise gene 3 denyodan fazlasına çalışmasın 50 - 60 thread yeterli olacaktır fazlası sizin netinizi bozmaktan başka fayda sağlamayacaktır, beyaz sayfayla karşılaşmaman dileklerimle (:

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nikita
    nikita's avatar
    Erkek

teşekkürler ayrıntılı bilgi için :)

yanlız bu beyaz sayfa olayı sadece o sitede geçerli oluyor,

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    sağol deca çok net bi açıklama olmuş