Denyo Launch 4
-
Beyler Bi Çok Sitede D4 ü Gördüm Hepside Full Diyoodu.
Tahribata Baktım sadce 3-5 konu var onlardan birinde adam ben bunu bi adminin pcsinden uçurdum dyodu nedense inanasım gelmedi:D
aranızda bu kouda haberi olan varmı ani full sürümü piyasaya çıktımı?
not: belki yeri burası değil ama acemiyim kusura bakmaıyn
-
hocam denyo tahribat.com un malıdır.. şeyhimiz kodlamıştır.. sitedeki hali full halidir.. onun demo hali falanda yok :) tabi adminler daha iyi bilir.. ben bildiğim kadar söyledim...
-
yok öyle bi şey hoca. tahribatta ki her şey ücretsizdir. Çıkar amaçlı hiçbir şey yoktur burda. Denyo launch ücretli değil ki demo çıkarsınlar. Tahribat programları tam sürümdür. İşte millet hava olsun diye tahribatın adını kullanıyor. Buna benzer bi olay oldu geçenlerde. Cevabı anında verildi. Kısaca burda çıkar amaçlı hiçbir şey yoktur.
-
evet kardeşlerimiz haklı
-
onlar sitelerinde verdikleri denyo 4ün beta sürümü olmadığı ifade etmek için "full" ibaresini kullanmışlardır. Çünkü 4ün betası çıkmıştı ilk.
-
burda işte da denyo tbt malı kardeim salla diğer siteleri
-
ulan hala onun pc sinden dosya çaldım devri kaldımı hele bu holyone gibi biriyse
bizim malımızı bizden önce başkası nası çıkarıo onuda anlamıom ya
aman he tahribat programlarını tahribattan indirin piyasada içine trojen enjeksiyon edilmiş hallerini çok gördüm dikkat edin
-
Bilgilendirme İçin teşekürler Arkdaşlar.
-
sankidenyo bi boka yarıyorda
denyo işte
-
Denyonun demosu fln yoktur, 2 versiyonu vardır son olarak yazılanlardan birisi setuplu diğeri sadece exe olan, ikiside aynıdır sonuc itibari ile ikisinide download arşivinde bulabilirsiniz,
Denyo 4 ün fulluymuş betasıymış, salak salak ezik siteler böle fantazik başlıklar acmışlar, acaba arkasında tester olarak ismim yazarken bilmediğim başka bi versiyonmu var diorum bazen :D
Bi kac yerde karşılaştım, denyoyla keylogger birleştirilmişti, denyoyu indirebileceğiniz tek ve sağlam adres www.tahribat.com dur diğer lamerlerden indirmeniz durumunda olacaklardan site olarak biz mesul değiliz...
tahribattaki konulardada, d4 ün en büyük özelliği multitreattır onun haricinde d3 ile extra bir farklı yoktur, zatne günümüzdeki sistemler için gerekli olan en önemli özellikte thread idi... ondan dolayı bununla ilgili cok konu yok, zaten denyoyu tahibattan bilen elemanlar nasıl kullanacağınıda biliyor...
o adminin pc sinden aşırdım muhabbetide tamamen bi öküzlük örneğidir, ilk d4 ü cıkarttığımızda bi süre ortalığın ebesini siktiğimizde, bizim modlardan bi tanesi bi kac elemana dağıtınca d4 bazı üyelerdede vardı, olay bundan ibaret, oradaki amacımız d4 özellikle ilk cıktığı anda durdurulamayan bir silah idi, php.net ten ddos.com a kadar milyon tane siteyi 3-4 kişi kapatıyorduk, birde oaralarmevcut rus savaşı sırasında ruslarında bize saldırmasını engellemek idi amac ondan bir süre dağıtılmamıştı, burada bize saldırmak tahribat.coma değil diğer dost sitelere idi, çünkü denyo tahribat.com a zaten saldıramaz...