Denyo Launch 4 Full
-
arkadaslar simdiye kadar cok denyo launch 4 cikti iste link soylendi hepsini indirdim fake cikti. ama sonunda bir turk hack sitesinde adini vermiyorum tahribatta cikmadan denyo launch 4 full cikti :)
tahribat yoneticileri basligi silebilir indirebilen indirsin: http://www.freewebtown.com/kor4y/DenyoLauncher4-kor4y.rar
-
ahah Tahribatta çıkmadan başka yerde mi çıktı full hocam bak anlamıyorsun o programdada Denyo Launcher 4 yazar onlar dağıtılan betasndan daha ileri bir beta ama henuz full u değil. Full olan setuplı olacak. Full olan hala geliştiriliyor bu elinizdekiler beta testerlardan yayılan farklı versiyonlar. Gerçeği çıkmadı. Ama biraz allah akıl mantık versin, resmi sitesinden önce fullu nasıl nerde çıkar. Komiksniz...
-
holyden once d4 yazmi$lar
teknoloji ne kadar ilerledi :) -
hoja bunlar yarın öbürgün holy yazmadan biz yazdık derler walla:)
-
tamam arkadaslar denyo launch 4 tamamen bitmedigi icin cikmadi bende bunun tam bitmis hali olmadigi biliyorum ama fakat denyo launch 4 un son hali bu
-
sevgili denyo kardeşim niye full diosun o zaman?
-
+1 :)
-
madboy bunu yazdı:
tamam arkadaslar denyo launch 4 tamamen bitmedigi icin cikmadi bende bunun tam bitmis hali olmadigi biliyorum ama fakat denyo launch 4 un son hali bu
Son hali flnda deil son halindede setup var : P ama o bile en sonu değil son versiyon diye abuk subuk konuşuyorsunuz.. -
indiren indirsin indirmeyen bos bos konusmasin sizinle ugrasamam amdamlara iylik yapalim dedik yaptiklarina bak insan biraz saygi gosterir en azindan
Toplam Hit: 14270 Toplam Mesaj: 9