Denyo Launch Güvenlik Kodu Nu Gecerek Saldırı
-
güvenlik kodlarını geçmeyi başardım ancak denyonunu bi özellinden dolayı denyo ile olmuyo zamanım olunca proğramı yazıp yayınlıcam
not: ) Bi çok sitede denedim Yöntem hepsinde işe yarıyo ancak proğram haline getirmem gerekiyo + kendim farketim gece uyumak üzerken : )
sonuç olarak : ) güvenlik kodu hiç bi boka yaramıyo
-
elr bunu yazdı:
-----------------------------güvenlik kodlarını geçmeyi başardım ancak denyonunu bi özellinden dolayı denyo ile olmuyo zamanım olunca proğramı yazıp yayınlıcam
not: ) Bi çok sitede denedim Yöntem hepsinde işe yarıyo ancak proğram haline getirmem gerekiyo + kendim farketim gece uyumak üzerken : )
-----------------------------
kediler bayagı yaradı ama zamanında :D
-
abi ben denyoyu artık db şişirmek için kullanmıyorum.Flood karşılığında site cevap vermeye çalışıyordu "güvenlik kodu yanlış" die.Sonra cevapv eremeyip çözüyordu.
Şimdi tt ipneleri ne yaptılarsa bant olayları iyice sğalamlaştı galba 3 kişide dalsak normal bi siteyi zor çökertiyoruz.Artık denyoda pek yaramamaya başladı.Sanıyorum serverlara sızıp, bir çok zombie pc yapıp o şekilde sladırmak lazım.Vay nam vay elimi kolumu bağladılar
-
güvenlik kodlarının çoğu el mahkum session veya cookie ile oluyor
denyoda şu özellik olsaydı;
1. kısım güvenlik kodunu refresh yapıcak 2. kısım o refreshle floodu basacak
denyo havada karada geçerdi istisnalar çıkabilir elbet..
asp de denyo yapmıştım bu mantıkla geçebiliyorum güvenlik olayını mesela..
ama ya güvenlik kodu 2+5=? şeklinde randomsa? boka yarayacaktır bu güvenlik kodu elbet :D geçebilecek misin bunu?
-
evt : ) denediM onlarıda oluyo Şuan Öss le uğraşıyom + babamla fln : |
-
Fikret bunu yazdı:
elr bunu yazdı:
-----------------------------güvenlik kodlarını geçmeyi başardım ancak denyonunu bi özellinden dolayı denyo ile olmuyo zamanım olunca proğramı yazıp yayınlıcam
kediler bayagı yaradı ama zamanında :D
-----------------------------kedidir o kedi :D:D
-
elr bunu yazdı:
evt : ) denediM onlarıda oluyo Şuan Öss le uğraşıyom + babamla fln : |
-----------------------------peki verdiğim örnekteki gibi 2+5 in sonucunu random deneyerek mi yoksa session/cookie bilgisini kontrol edip işlem yaptırıp sonucu bulup bastırarak mı geçiyosun yoksa bu olayın ayrı bi inceliği mi var :/
-
ayrı bi inceligi var
-
hm salla össyi vs proyu yap sen :| :D
-
olmuyo işte o kardeş ailede beklentiler cooook falza kötü gecen bi lise 1 lise 2 fln derken hafta da 1 sssat internet : ) hakım oliyi : )