Denyo Launch Hakkında Bir Soru
-
beyler ben bu programı görünce aha işte aradığım progarmı buldum dedim fakat bi yere gelince takıldım değişkenleri girerken şifreyi yerini falan yaptık da bu onay kodu yerine ne yapacağız hangi değişkeni yazıcaz oraya
-
onay kodu dediğin resim doğrulama ise onu geçemezsin.
yok maile gelen doğrulama dalgası ise onun bi yöntemi vardı
-
resim doğrulama hikayesini diyorum ee onu geçemezsek ne işe yaradı bi de bazılarında söyle bişi var üstte metin olarak verio sayıyı o sayıyı aşağıya yazın dio bu geçilebilir mi
-
program yazıldığında o resim doğrulama olayı yoktu, program yazıldıktan sonra çıktı.
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=37533
buyur hocam izle linki.Onay kodunu napacaksın amacın siteyi indirmek iste asdf yaz gitsin yok üye çıkartmaksa biraz zor öyle site pek kalmadı.
-
tabi canım amaç siteyi indirmek ama oraya bişey sallarsak etkili olur diosunuz yani onay kodu yanlış diye sorun çıkarmaz mı
-
The_Barbar bunu yazdı:
-----------------------------
tabi canım amaç siteyi indirmek ama oraya bişey sallarsak etkili olur diosunuz yani onay kodu yanlış diye sorun çıkarmaz mı
-----------------------------
siteyi indirmekse bka videoyu izle salla birşey hiç sorun değil.Aynı kodu yaz fark etmes.Site çöksünde ne olursa olsun diyorsan dal yeter.Koda ihtiyaç yok. -
peki şöle diyelim site de üyelik açmak istiyorum aktivasoyn kodu yok ama aktivasyon maili olayı var onu nası geçicez bi arkadaş oluyo demişti ama
-
The_Barbar bunu yazdı:
-----------------------------peki şöle diyelim site de üyelik açmak istiyorum aktivasoyn kodu yok ama aktivasyon maili olayı var onu nası geçicez bi arkadaş oluyo demişti ama
-----------------------------azcık dökümanı okursan anlarsın...