folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.com Programları®
linefolder Denyo Launch U Firewall Arkasindan Kullanamıyorum!

Denyo Launch U Firewall Arkasindan Kullanamıyorum!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoN
    NoN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Denyo guzel bi program ama firewall arkasindan kullanılmıyo yada ben yapamıyorum :) İnternet bağlantını kontrol et diyo ama ben bağlıyım. Bi çözüm varmı?

Hayat günlük defter yaprağı, hazan gelir dökülür Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

O hatayı denyo genellikle serverı ucurduğunda verir..

eğer internete bağlanabilor ve bu sayfayı acabilorsan o zaman denyoyuda calıştırabilirsin demektir.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    kesinlikle o hata serveri koparmasındandır zaten denyowizard internet explorer kullanarak çalışır

işte öyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoN
    NoN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tamam şimdi çalıştırabildim. Mailbomb yapmak için bi string definition indirdim burda birisi yapmış bombmanyaxx diye birşey. Gönderiyo gözüktüğü halde göndermiyo. o nasıl olacak?

Hayat günlük defter yaprağı, hazan gelir dökülür Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Hoja baska kaynaklardan edindiin DLS dosyalarinin ömrü sadece birkac gündür, denyo karsi taraftaki serverin tüm kaynaklarini sömürdüü icin kisa bi süre sora serverda bulunan o servis büyük ihtimalle webmaster tarafından kapatilacaktir bunun için DLS dosyanı kendin yaz, sitedeki Helpi okursan anlarsın çok zor bişey değil

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 2544 Toplam Mesaj: 5