folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.com Programları®
linefolder Denyo Launchta Connection Server Sorunu

Denyo Launchta Connection Server Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ya saldırı yapıyoruz 5 tane denyo açmışım saldırıyı başlşatıyorum daha 2 dk sonra şu olay

tamam çocuğum iyi hoş site çötü diyorum ısrarla mesaj veriyor :) şimdi şunu demek istedim ben sıkıldım bundan o çöksede çömesede veri yolluyor mudur okeye basmadan öyleyse basmıyıcam yollasın paketlerini.Server yok ama olsun yani 2 dkda bir ok ye basmam gerekiyormu.

Bu arada daha öncede söylemiştim niye d3 kullanıyorsun derseniz d4 benim neti kesiyor.KEsiliyor arada msne giremiyorum sitelerde çok kasıyor d3te sorun yok.10 tane d3 açık şu an.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

5 tane denyo açarsan tabi o çıkar denyo

bağlantın yawaşladığı için o çıktı kardeş

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    hocam yok site çökmeden vermiyor bu hatayı bağlantım çok süper.Dosya indiriyorum 30 kb ile normalde zaten başka eyrdeyim şu anda 60 kb ile indiriliyor sanırım 40-60 arası anlamadığım nokta o ya hatayı vermesin benim amacım o yoksa 10 kb ile veri transferi olsun önemli değil.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    abi denyo 4 kullansana hayatta sorun vermior:D ben peşpeşe 3 tane actım:D

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    5 tane pencere açtığını düşünürsek çıkışlarda çakıyor hocam olay bu

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abicim d4 nette kesilmelere, kasılmalara nedne oluyor ondan.Ayrıca nceden 15 denyo ile girmiştim bir sitede site çok kasılmıştı.Çökmedi fakat kasıldı.Bir cevaplaya basıyorsun iki saatte açılmıyordu.O zaman ok olayı olmadı 15 tane pencere arkadaşlarla falan girdik.Benim net o zaman çok düştü msn birde icq harici  hiç birşey açmadım.Fakat şu oldu siteyi belli süre sonra bakımda gibi birşey yazdılar.

Yani site inmeden sorun çıkımıyor site çökerse bu mesaj çıkıyor.ç

Toplam Hit: 2467 Toplam Mesaj: 6