Denyo Luncher İ Kullanamadim
-
ben denyo luncheri yukledim we onla www.walla.com a yiginla gereksiz uye yapmaya calistim ama yapamadim. denyo wizardla register sayfasini actim kolay olsun die neyin ne oldugunu belirtecek veriler girdim(username e nick password e pass...gibi) fakar veriler keys bolumunde ve oraya komutleri (yada parametreleri herneyse) giremioz bildigim kadariyla bana yardimci olursanz sewinirm
-
hoja şu dokumanı oku
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=11439Proxy işine gelince, Denyo daki özellikte proxy yeri var oraya 80 portundaki proxyleri atacaksın.O kendi proxy kullanacak..
-
hojam oraya baktimda ornekler we anlattiklarinda denyo lunch'in download linkindeki anlatiminda da hep kullanicidan istenen bilgiler value kisminda ama nedense bu siteyi denyo wizardda acip dls ayarlarini alinca kullanicidan istenen girdilerin hepsi key kisminda oluyo ne yapmaliym cozemedm yada neden boyle oldu
yardım edeceklere şididen cok tesekkur ederim
-
sayfayı farklı kaydet.
Sonra ac frontpage ile bütün hidden keyleri filan tek tek bul input değerlerini ve istenenleri.. ona göre elinle yaz dls ini...
-
html dilini bilmiom hidden key leri nasil bulabilirm???
-
maynak bunu yazdı:
ben denyo luncheri yukledim we onla www.walla.com a yiginla gereksiz uye yapmaya calistim ama yapamadim. denyo wizardla register sayfasini actim kolay olsun die neyin ne oldugunu belirtecek veriler girdim(username e nick password e pass...gibi) fakar veriler keys bolumunde ve oraya komutleri (yada parametreleri herneyse) giremioz bildigim kadariyla bana yardimci olursanz sewinirm
walla ya uye kaydı yaptıktan sonra sen hotmail i de alırsın... mantıksız mantıksız iş yapmayın Allah askına