Denyo Luncher İ Kullanamadim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maynak
    maynak's avatar
    Erkek

ben denyo luncheri yukledim we onla www.walla.com a yiginla gereksiz uye yapmaya calistim ama yapamadim. denyo wizardla register sayfasini actim kolay olsun die neyin ne oldugunu belirtecek veriler girdim(username e nick password e pass...gibi) fakar veriler keys bolumunde ve oraya komutleri (yada parametreleri herneyse) giremioz bildigim kadariyla bana yardimci olursanz sewinirm

varlikta var olabilmak icin yoklukta yok olmak gerek ama yokluk oyle bir yokkluk ki hicbir sey yok yokluk bile yok oyleyese bir sey var yoklugun dahi olmadigi noktada varolan birsey o varsa hersey var o yoksa hicbir sey yok
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

hoja şu dokumanı oku
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=11439

Proxy işine gelince, Denyo daki özellikte proxy yeri var oraya 80 portundaki proxyleri atacaksın.O kendi proxy kullanacak..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maynak
    maynak's avatar
    Erkek

hojam oraya baktimda ornekler we anlattiklarinda denyo lunch'in download linkindeki anlatiminda da hep kullanicidan istenen bilgiler value kisminda ama nedense bu siteyi denyo wizardda acip dls ayarlarini alinca kullanicidan istenen girdilerin hepsi key kisminda oluyo ne yapmaliym cozemedm yada neden boyle oldu

yardım edeceklere şididen cok tesekkur ederim

varlikta var olabilmak icin yoklukta yok olmak gerek ama yokluk oyle bir yokkluk ki hicbir sey yok yokluk bile yok oyleyese bir sey var yoklugun dahi olmadigi noktada varolan birsey o varsa hersey var o yoksa hicbir sey yok
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

sayfayı farklı kaydet.

Sonra ac frontpage ile bütün hidden keyleri filan tek tek bul input değerlerini ve istenenleri.. ona göre elinle yaz dls ini...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maynak
    maynak's avatar
    Erkek

html dilini bilmiom hidden key leri nasil bulabilirm???

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Beatrix
    Beatrix's avatar
    Erkek
    maynak bunu yazdı:

ben denyo luncheri yukledim we onla www.walla.com a yiginla gereksiz uye yapmaya calistim ama yapamadim. denyo wizardla register sayfasini actim kolay olsun die neyin ne oldugunu belirtecek veriler girdim(username e nick password e pass...gibi) fakar veriler keys bolumunde ve oraya komutleri (yada parametreleri herneyse) giremioz bildigim kadariyla bana yardimci olursanz sewinirm

walla ya uye kaydı yaptıktan sonra sen hotmail i de alırsın... mantıksız mantıksız iş yapmayın Allah askına

bla bla bla
Toplam Hit: 3007 Toplam Mesaj: 6