folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.com Programları®
linefolder Denyo Nun Parmak İzleri Nelerdir ?

Denyo Nun Parmak İzleri Nelerdir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ImHero
    ImHero's avatar
    Erkek
    Karda yürü ama izini belli etme der atalarımız HolyOne yazdığın bu programın hangi alt yapıda ve nereler için kullanmamızı uygun görürsün yada nereler için kullanma sakın diyebilirsin gerçi bunları uzun uzun anlatmışşın ama benim asıl örenmek istediğim bıraktığımız izler... izlerimizi nasıl sileriz Yakalanma Riskleri neler?

Im Hero Derki ; Seni Zirvede Tutan Sey Hırsın Komplekslerin ve tanrılaşma isteğindir.Bunlardan birini yitirdiğinde normalleşmeye başlamışsındır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XYLGN
    XYLGN's avatar
    Erkek
    bak denyo launch ı nerde kullanacağını söliyim adı üzerinde zaten denyolarda kullanacan git yunan veya rum sitelerini indir programı çok çeşitli kullanabilirsin sadece olaya web site olarak baqma bir kişinin mailini bombalayabilirsin icq suna flood yapabilirsin.

bak bu programın izleri yani bi foruma flood yaptın adamın o mesajşaro silmesi yaptığın flood a göre değişir yani mesajları silmesi 1 dk da sürebilir 1 ayda sürebilir bu tamamen senin elinde olan bişey...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ImHero
    ImHero's avatar
    Erkek
    Cevabın İçin Tesekkurler XYLGN parmak izi derken kastettiğim olay su benim IP hack leyeceğim sitede küçük bir araştırmayla bulunabilir cünkü ben statik IP kullanıyorum Hack lemek güzel ama Hack lenmek acı bir tecrube :) elimde steganos internet privacy adlı bir IP kamujlaj programı var saniyede bir internet üzerinde IP değişitiriyor ( Bu Biraz da Bilgisayarın Hızına da Bağlı ) Ama Modem yada Ethernetten Gönderilen sinyal takip edilecek olursa buda söz pek çözüm getirmiyor ortalama hack için ( baba bir site farzedelim ) 2 saat ortamda kaldığımızı farzetcek olursak yeni güvenlik sistemine göre 1 saatte adresim tespit edile bilir benim bızırdığım nokta burada başlıyor acaba farklı server lar üzerinden bağlansam ve önüme atıyorum beş ön server alsam zamanım ne kadar artar diye hesap da yapmıyom değil ama götü de kollamak lazım diye düşünüyorum

Im Hero Derki ; Seni Zirvede Tutan Sey Hırsın Komplekslerin ve tanrılaşma isteğindir.Bunlardan birini yitirdiğinde normalleşmeye başlamışsındır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XYLGN
    XYLGN's avatar
    Erkek
    salla yaww hiçkimse senin ip adresini filan araştırmaz o kadar site hackledniyor hiçkimse senin peşine düşmez şuana kadar cc ile ip gizlemeden alışveriş yaptımbi boqda olmadı yani ip gizlemeye filan gerek yok yani...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Yes kolay kolay kimse ugrasmaz, yanliz sendeki programlar sadece explorerin proxysini deistirio bildiim kadarıyla gerçek anlamda IP deistiremiyosun.

Yani denyo launch IPsi senin IPn olur. ama proxy server ile kullanabilirsin denyoyu

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ImHero
    ImHero's avatar
    Erkek
    Tesekkurler Holyone Olaya Girer Girmez Haber Dar Edicem Sizleri

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHeYTHaN
    SHeYTHaN's avatar
    Erkek
    ya bu denyo da nası proxy kullancam pls yardım edin.
    bide help i okudum ama proxy yi kullanamadım.
    bana adım adım anlatırsanız sewinirim
Toplam Hit: 2416 Toplam Mesaj: 7