Denyo Sorun (Mesaj Atma)
-
yaa hocalar üye yaratmayı falan biliomda phpbb forumda 1200e yakın üye falan yaptım.ok aynı forumda gereksiz mesaj atmak ve baslık acmak istiorum..simdi üye yaparken post adresse kayıt olduumuz form cıkıyo (kullanıcı adı,mail fln) onu yazıoz httpsiz.
peki gereksiz mesaj atcaamda post adresse forumun neresindeyken link kopyalayacam? -
kardeş linki kopyalamana gerek yok denyo wizard a gir. explorer şekli var ya. işte o foruma giriş yap git bi tane post at post attığın anda zaten o direk kapanır ve her şey tamamlanmış şekilde linki felan verir. sonra sen keylere gereken ayarı verirsin.
-
Fcuk bunu yazdı:
kardeş linki kopyalamana gerek yok denyo wizard a gir. explorer şekli var ya. işte o foruma giriş yap git bi tane post at post attığın anda zaten o direk kapanır ve her şey tamamlanmış şekilde linki felan verir. sonra sen keylere gereken ayarı verirsin.
azımdan aldın:) -
hocam bende dün bi foruma yaklaşık 1000 adet üye açtım ama 1419. üyeden sonra durdu.Ne yapmam gerekir
-
d4 kullanıyorsan böle durumlarda kullanma,eğer d3 kullanıyorsan biraz bekleyip sitenin kendine gelmesini beklemek en sağlıklısı.
-
Antikky bunu yazdı:
d4 kullanıyorsan böle durumlarda kullanma,eğer d3 kullanıyorsan biraz bekleyip sitenin kendine gelmesini beklemek en sağlıklısı.
d4 varmı hoca? :S -
olmazmi :)
Antikky ile ne saldirilara imza atmisligimiz var d4 le
-
HerifiN dünyadaN haßeri yoK D4 varmI diyor zuahuehUHEA :))) dostum Afedersin Ama kaLdır KendiNi deNize At :)) Neyse... ßiLmemek AyIp değiL öğreNmemek AyIp ;)
-
ne biliym hoca dünyadan haberim yok zaten basımda öss belası var a.q hayattan koptum :P
-
Betası var full sürüm daha çıkmadı başka sitelerden d4 diye trojanlı denyoları indirmeyin tahribat dışında sitelerde denyo 4 aramyın..betasını arayanlar varsa miynickevin formda yayınlamıştı oradan bulabilirler...d4 hakkında bakınız ana sayfada sağ üst köşe :))
-
Aynı sorun bende de var. İstediğim kadar üye yaratabiliyorum ama malesef konu açıp post reply yapamıyorum. Neden acaba?
Toplam Hit: 2982 Toplam Mesaj: 11