Denyolaunch
-
merhaba arkadaslar sizlere bir sorum olacak
ben bi anlete müdahale etmek istiyorum lakin yapamıyorum
söz konusu site diyelim ki www..........com oy kullanmak icin üyelik istiyor .. emailinle üye olduktan sonra bir kee oy kullanabiliyorsun sonrasında izin vermiyor ....
gidip bi sürü email alıp sonra gidip o siteye üye olup ankete karısmam zaman alır.. bunu denyolaunch la kısa yoldan yapabilirmiyim yardımlarınızı esirgemeyin sevgi saygıalrımla
-
Son Attığı Mesajlar Murit Siteye Üye Olmaktan Başka Bişi Yapmamış kanımca sadece bu konu için..imzanda hoş.
-
ne alaksı var arkadasm yardımınıza ihtycm var bişi sordum ben ztn siz dışardan hr zaman takip ediyrm alla alla
-
arkadaslar yardımınızı bekliyorum neden cevap vermek istemiyorsunuz yeni müridim die mi
-
ardarda mesaj yollamak yasak bildiğim kadarıyla[gerçi pek bişi bilmiorum ama]
yapamıyosan uğraşma başka söledikten sonra yapmanın manası yok
-
alicems bunu yazdı:
-----------------------------ardarda mesaj yollamak yasak bildiğim kadarıyla[gerçi pek bişi bilmiorum ama]
-----------------------------:D nıhahaha ilahiii :D
-
denyolaunch kullanım kılavuzuna neden bakmıosun onu merak ettim
-
piroksi dene samair.ru var :)
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------
denyolaunch kullanım kılavuzuna neden bakmıosun onu merak ettim
-----------------------------kullanım klavuzunda bu konuyla ilgili en ufak bi bilgi yok :) çok bakmışsın sen :)
-
arkadş yapman gereken iş bu şimdi başlatagel>Denetim masası>Ağ ve internet Seçenekleri>internetseçenekleri>Ayarlar>Dosya Görüntüle>ordaçıkan dosyalarısil | Ve oy atmaya başla ama her oy attığında orayı sil | 2007hack@admin.gen.tr
-
raporlu bunu yazdı:
arkadş yapman gereken iş bu şimdi başlatagel>Denetim masası>Ağ ve internet Seçenekleri>internetseçenekleri>Ayarlar>Dosya Görüntüle>ordaçıkan dosyalarısil | Ve oy atmaya başla ama her oy attığında orayı sil | 2007hack@admin.gen.tr
ne gerek var a.k :) Kasdavda bizim okula 300 dane oy attım ben ... Denyo sayesinde kullanma mantığını iyi kavrarsan ve sağlam proksi bulursan ortalıgın a.k bile korsun ....Denyo pcde kurulu olsa daha dorusu kendi makinemde olsam Resimli bi Alet sallaması yapardım ama makinam burda değül....
*2007hack@admin.gen.tr* reklama gerek yok sanırım raporlu....sitenin amacı teknoloji ve güvenlik.Reklam yeri değil ayrıcanaktan msnini vermek istiorsan imza bölümüne yapıştır şey yap ...:)