Denyolaunch Ve Gizlilik Hakkinda Bisey Sormak İstiyorum
-
ben aslinda pek anamam bu islerden aslinda hic anamam desem daha dogru ama anladigim kadariyla bu denyolaunch denen meret bizim verdigimiz bi linki otomatik olarak surekli tikliyor eee iyi hos da bunu farkeden site sahibi bizi sikayet etme hakkina sahip mi (mahkemeye ip mizi vererek falan) ilk sorum bu ikincisi ise siz sitelere saldirirken nasil saklaniyorsunuz sizinkiler gelismis urunlerdir herhalde benim gibi dandik ip changer lari kullanmiyorsunuzdur
su islerden anayan murid varsa bi cevap yazsin su ogrenme hevesim gecsin
-
IP changer kullanıosan cok büyük ihtimal yetecektir, adamın önüne 20 iplik bi liste koysan gene yeter...
Atıyorum a sitesine saldırdın listede 20 tane ip var adamın,Cooooooook abartı bir durum olmadığı sürece site sahibi zaten fark edemeyecektir hangisinin orjinal ip olduğunu,
Ama illaki bi acık vereceksindir ve profesyonel birisi tarafından tesbit edilebilir...
Gelişmiş ürün die bişi yok, Bi internet cafeyide kullanabilirsin...
-
antitartar bunu yazdı:
-----------------------------ben aslinda pek anamam bu islerden aslinda hic anamam desem daha dogru ama anladigim kadariyla bu denyolaunch denen meret bizim verdigimiz bi linki otomatik olarak surekli tikliyor
-----------------------------
:))
Hoja tiklama deil de, postdata yolluyor ayarlarina gore.Web sitelerinde ki formlari , otomatik dolduruor desek daha mantikli olur.Tabi ilk siteye girmesi lazim, tiklamayla bunu kastettiysen bilemem.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------IP changer kullanıosan cok büyük ihtimal yetecektir, adamın önüne 20 iplik bi liste koysan gene yeter...
Atıyorum a sitesine saldırdın listede 20 tane ip var adamın,Cooooooook abartı bir durum olmadığı sürece site sahibi zaten fark edemeyecektir hangisinin orjinal ip olduğunu,
Ama illaki bi acık vereceksindir ve profesyonel birisi tarafından tesbit edilebilir...
Gelişmiş ürün die bişi yok, Bi internet cafeyide kullanabilirsin...
-----------------------------sagolasın rene zaten gocertecegim sitelerde profesyonel adam zor cıkar eskilerden kıl oldugum bi forum var da onu gocertecem ALLAH ın izniyle:p