folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Denyo"Yu Servera Aşırı Sarf Ettirmek İçin En İyi Nasıl Kullanabiliriz?

Denyo"Yu Servera Aşırı Sarf Ettirmek İçin En İyi Nasıl Kullanabiliriz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek

arkadaşlar bir site war, flood aralığı ve görsel kod onayı sebebiyle çok üye ve çok mesaj ile db'yi doldurma özelliini kullanamıorum ama denyo'nun ddos özelliini kullanarak bişeler yapabilirim belki ama bunu nası yapcağımı (en ii olarak) bilemiorum. bunu yaparak sitenin serverdan atılmasını sağlamak istiyorum, serverın dağılmasını (:P) istiorum. bi yardım edin bişe yapın.

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

forumda arama yap beyaz tahribat babında bnm bi dökümanım olcak orda var bi dolu saldırı yöntemi.. ddos u da nası yapçağını işlemiştim..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek
    arama motoru kısmına dal
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    sanırım senin spyeafw'in antiboksidanın felan server'ınız var. denyoyu oradan çalıştırırsan daha etkili olur güçlü bir makinaysa :)

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------
    sanırım senin spyeafw'in antiboksidanın felan server'ınız var. denyoyu oradan çalıştırırsan daha etkili olur güçlü bir makinaysa :)

evet hocam bizim server war. doru dion bak ii fikir ama yapabilmek lazım :D

bu araa fistandatilus hocam belirtmek isterim ki o dökümanda sadece site adresi yazmaktan ve launch'a basmaktan söz edilmişti zannediorum 

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    bul bi script(çok sayıda perl script var piyasada ddos için) at servera işleme başla.bitti : ) .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    bul bi script(çok sayıda perl script var piyasada ddos için) at servera işleme başla.bitti : ) .

sen bu konuda bana yakından bi yardımcı ol bakiim hobbidi

Toplam Hit: 1103 Toplam Mesaj: 7