Denyo"Yu Servera Aşırı Sarf Ettirmek İçin En İyi Nasıl Kullanabiliriz?
-
arkadaşlar bir site war, flood aralığı ve görsel kod onayı sebebiyle çok üye ve çok mesaj ile db'yi doldurma özelliini kullanamıorum ama denyo'nun ddos özelliini kullanarak bişeler yapabilirim belki ama bunu nası yapcağımı (en ii olarak) bilemiorum. bunu yaparak sitenin serverdan atılmasını sağlamak istiyorum, serverın dağılmasını (:P) istiorum. bi yardım edin bişe yapın.
-
forumda arama yap beyaz tahribat babında bnm bi dökümanım olcak orda var bi dolu saldırı yöntemi.. ddos u da nası yapçağını işlemiştim..
-
arama motoru kısmına dal
-
sanırım senin spyeafw'in antiboksidanın felan server'ınız var. denyoyu oradan çalıştırırsan daha etkili olur güçlü bir makinaysa :)
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
sanırım senin spyeafw'in antiboksidanın felan server'ınız var. denyoyu oradan çalıştırırsan daha etkili olur güçlü bir makinaysa :)
-----------------------------evet hocam bizim server war. doru dion bak ii fikir ama yapabilmek lazım :D
bu araa fistandatilus hocam belirtmek isterim ki o dökümanda sadece site adresi yazmaktan ve launch'a basmaktan söz edilmişti zannediorum
-
bul bi script(çok sayıda perl script var piyasada ddos için) at servera işleme başla.bitti : ) .
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
bul bi script(çok sayıda perl script var piyasada ddos için) at servera işleme başla.bitti : ) .
-----------------------------sen bu konuda bana yakından bi yardımcı ol bakiim hobbidi