Depolama Ve Dosya Paylaşımı Hk.
-
Merhaba Ahâli,
Şimdi değişik bir şey geldi aklıma var mı bilmiyorum.
Mesela biz bir sisteme üye oluyoruz mail ya da bulut sistemlerine, işte yandex 10 gb yer veriyor gmail işte sallıyorum 1 gb veriyor hotmail 3 gb veriyor işte upload siteleri 500 mb veriyor üyelerine misalen, buraya kadar her şey güzel.
Fakat, benim düşündüğüm şey şu.
Öyle bir program olsun ki hacı, bizim tüm sitelerdeki sadece dosya alanımızı görsün ve onları ortak (kendi içinde) bir alan oluştursun tek çatı altında olsun? Var mı böyle program?
Mesela, sallıyorum programın adı (DEPO) ben gmail adresimi girdim, aynı programa hotmail'imi girdim, yandex adresimi girdim bu maillerde ve depolama sitelerindeki bana ayrılan mb/gb bölümlerini görsün ve hepsini birleştirsin ve mesela 20 gb oldu, bana 20 gb'lik salt bir alan oluştursun?
Var mı böyle bir şey mümkün mü? -
yukarı çıksın ne cevap gelecek
-
Hepsine bi shortcut atman daha mantıklı olur, ööle bi program veriyi neye göre böleceğini senden iyi bilemez.
-
HolyOne bunu yazdı
Hepsine bi shortcut atman daha mantıklı olur, ööle bi program veriyi neye göre böleceğini senden iyi bilemez.
-
yalnız böyle bi web paneli olsa tadından yenmez
-
yandex ve mail ru programları komplike edilip birlikte çalışan tek program yapılsa
veya hotmail gmail de dahil edilirse dadından yenmez
-
aliyk bunu yazdı
yandex ve mail ru programları komplike edilip birlikte çalışan tek program yapılsa
veya hotmail gmail de dahil edilirse dadından yenmez
Düşünsene toplam 10 siteye zamanında üyeliğin var.
toplam 20 gb yerin var, hepsi tek bir programda tek bir klasör halinde sanal hard disk gibi miss.
@Holy,
Bunu yapmak sence zor mu, yapılamaz mı? Engin bir engineer olarak soruyorum sana :|
-
copy.com'un böyle bir hizmeti vardı yanılmıyorsam.