Deprem Bölgesinde İnternet Problemi Çözüm Arıyorum ?
-
merhaba arkadaşlar hatay'da yaşıyorum depremden sonra en büyük problemlerimden biri internet oldu
teknosacell 100 gb wifi aldım sözleşmesi bitmiş haber vermediler yüksek fatura çıkardılar
türkcell süperbox aldım 400 gb yetmiyor 1tb olanına 2.500 tl para isteniyor aylık çok fazla geliyor.
türk telekoma gidiyorum alt yapı yok diyor ne yaptı isem internet işimi çözemedim bir kampanya bir fikri olan varsa yardımcı olursa memnun olurum...
-
-
https://uzaynet.com.tr/paketler/uzaynet-business-paketler/
Bu tarz çanak anten üstünden direk uyduya bağlanıp internet veren firmalardan alabilirsin. Bunların fiyatları 4G kadar pahalı değilde ekipman ve kurulumdan öpüyorlar. Mesala bunlar 28 bin TL yazmış.
-
romeo bunu yazdı
merhaba arkadaşlar hatay'da yaşıyorum depremden sonra en büyük problemlerimden biri internet oldu
teknosacell 100 gb wifi aldım sözleşmesi bitmiş haber vermediler yüksek fatura çıkardılar
türkcell süperbox aldım 400 gb yetmiyor 1tb olanına 2.500 tl para isteniyor aylık çok fazla geliyor.
türk telekoma gidiyorum alt yapı yok diyor ne yaptı isem internet işimi çözemedim bir kampanya bir fikri olan varsa yardımcı olursa memnun olurum...
defne'den yazıyorum ..bende deprem sonrası hemen süperbox edindim ,400 gb zar zor yetiyor bana :(
çanak falan alanlar oldu aman diyim uzak dur,çöpşu anlık bir çözüm yok
-
2 arkadaş çanak kullaniyor. Biri çok memnunken biri hiç memnun değil.
-
mkyb bunu yazdı
https://uzaynet.com.tr/paketler/uzaynet-business-paketler/
Bu tarz çanak anten üstünden direk uyduya bağlanıp internet veren firmalardan alabilirsin. Bunların fiyatları 4G kadar pahalı değilde ekipman ve kurulumdan öpüyorlar. Mesala bunlar 28 bin TL yazmış.
Bu çözüm olmadı bana
-
sancaks bunu yazdıromeo bunu yazdı
defne'den yazıyorum ..bende deprem sonrası hemen süperbox edindim ,400 gb zar zor yetiyor bana :(
çanak falan alanlar oldu aman diyim uzak dur,çöpşu anlık bir çözüm yok
Selam dostum süperbox bana yetmiyor :(
-
romeo bunu yazdı
bir ara mkyb paylaşmıştı telefondan sınırsız wp youtube paketi alıp ondaki çıkışı snif edip pc ye bağlıyorsun hala o açık var ise hattına bir sınırsız wp yada youtube al vur gitsin, telegramda beleşinternetkrallığı diye geçiyor