Deprem Sirasinda Askerden Muthis Talan ....
-
-
şaşmadım
-
bence bu olayı tum orduya biçmemek lazım zira herkes askere gitmek zorunda sen hırsızsın sen şerefsizsin diye ayırım yapmıyorlar bilakis dağda teröre hizmet eden leş kargalarının bir kısmı bile askerliğini yapmış mahlukatlar bu sebebden her oluşumda ve kuruluşta olduğu üç beş şerefsiz çıkar bunların yüzünden bi oluşuma önyargılı davranılmaması gerekir
-
olabilir
tum orduya mal etmek yanlis olur.
enkaz altinda can veren kadinin bileziklerini calmaya calisanlari gözünü kirpmadan vuranlar da askerdi. unutmamak lazim. -
barzan29 bunu yazdı:
kardeslerim turk ordusu okadarda gokten zembile inmedi nekadar capulcu ipi kopuk adam varsa o yesil elbisenin altinda adama askere namuslu gidiyor ipnos donuyor serefli gidiyor hirsiz donuyor oyle peygamber ocagi filan degil
kutsalastirmayin orduyu orduda sizin gibi bol bol turkiyenin butcesini hic birsey karsiliginda bile degil bir milyon asker var neye yariyor anlamiyorum agacmi dikiyorlar cevrenin duzenlemesi icin ne yapaiyorlar sakin demeyin pkk ile mucadele ediyor ha bozusur:))
askerler sozde operesyon icin evleri basiyorlardi askerdeyken evin halkini bir yere topluyorlardi evi alt ust ediyorlardi ne degerli esya varsa cuka altin bilezik para ne bulduysalar
anliyacaginiz boyle bir ordu
suc yine miletin korkusunda orduyu sanki tanirinin bir elcisi olarak gormelerinde kaynaklaniyor o rdunun basindakiler icten cok gadar ve acimasiz yani halkina karsi disariya gitiklerinde yani avrupaya yada amerika oyle sevimli gorunmeye calisiyorlarki allah sizi inandirsin ayni sevimlim kopek enikleri gibi o generlarin hepsini toplasan bile uc kitap okumus bile degiler nutukun disinda:)))))
senin kesin bir yaran var neyse polimiğe girmeye gerek yok lakin kendi görüşünü ve zihniyetini çok belli ediyosun bunu yapma sana zararı dokunur yanlış anlama bir şey söyleyeçeğim ama üzerine alınma sakın .Bölücülerden daha çok nefret etiğim bir şey varsa oda senpatizmanlardır.. -
s*ctın lafı en gusel burda gider galiba neyse polemiğe gerek yok doru dior
-
abi egitim sart yauu acilen bu kadar askerin ne isi var diye sormak lazim hala ordusunu mlltin sirtindan finanse eden bi ulkeyiz bu olayi bi zamanlar bizden gerideki cin bile cozdu a.q. hala bu tur kapali olaylara girdimmi kafam almiyo zikim derin devleti ben ben de sonunda bi yurtseverim ama neyin ne sekilde oldugunu bilmek hakkim soqacam dertlerine 2 biraderim zamaninda guneydogu da en rezil sekilde ama onurlu ve pasalar gibi komando olarak yaptilar askerliklerini ve ne kadar daha bu tur bi soylentide olsa ciddi seylerin olmasini dusunmek istemiyorum cunku ordu yu ben tarihi bilincle algilayabiliyorum inancli insanlarin oldugunu dusundugum bi kurum olarak.ama bu tur rezilllikler kisisellestirirmemek lazim geldigini dusunuyorum.bu degil lafimin yeri aslen bu orduyu neden bu kadar halk finanse ediyor kafami kurcalayan o amerika da almanya da ispanya ingiltere de olsun ordular devletin ozerk bi kurumu bagimsiz gibi gorunen ve ve asla bizdeki orneklerine rastlanmayan guzel modelleriyle dolu neden hala bizim eksiklerimiz var ve hala neden bugun ordu halkin uzerinde bi kambur offf ulan off dagitmisim neyse siz de biseyler eklicekseniz devam edin.........
-
ne demiş eskiler kurt tan post askerden dost olmaz demişler bence doğru bi söz