Depremi Bilen Adam
-
Halil Mercanlı Depremi Nasıl Biliyor ?
Uzmanlar ne diyor bölümümüzde anlattığım gibi Akdeniz Üniversitesi Elektrik-Elektronik bölümünden Sn Ali Onural hoca, Halil bey sen bunu 1000 km mesafede 4 ün üzerinde olan tüm depremleri bilebilirsin hatta yönlerini bile tahmin edebilirsin dedi. Çünkü fay hareketlerin yaydığı elektromanyetik dalgalar aynı bir radyo, televizyon, telsiz frekansı gibi çok uzaklara ulaşabiliyor ve her fayın bölge durumuna göre ayrı bir frekans yaydığını, nasıl ki dünyanın bir ucundaki cep telefonu arandığında sadece o cep telefonu çalıyorsa Amerika'daki bir radyo frekansını buradaki bir alıcıda aradığımızda bulabiliyorsak senin vücudun da bir alıcı gibi ve milyonlarca hücre yapın ayrı ayrı chip gibi değişik frekansları değişik bölgelerden alabilirsin dedi. Sen bunları öğrenebilmek için bir vücut şeması al üzerini numaralandır hangi bölgende elektrik alıyorsan dünyanın veya Türkiye nin hangi bölgesinde deprem olduğunu işaretle not tut dedi. Ben bunu bu şekilde takip ettiğimde gördüm ki her bölgede olan deprem vücudumun çeşitli yerlerinde ayrı ayrı elektriklenme meydana getiriyor. Hatta bu notları tutarak bir çok depremin yerlerini şehir merkezlerini dahi belirterek çeşitli medya kuruluşlarına ve görüştüğüm araştırmacılara bildirdim.
Sizlere http://www.halilmercanli.com/ adresini ziyaret etmenizi öneriyorum.
-Alıntı-
Toplam Hit: 1534 Toplam Mesaj: 1