Depresifkalem.Com Kitabı Elinde Olan Var Mı?
-
Arkadaslar acil Fatih Abinin kitabı lazım bana, Fatih Abiye mesaj çektim ama ne zaman döneceği meçhul, elinde olan varsa yollayabilir mi hayrına ?
Yoksa kitap taslağıda olur, ben yazıcıdan kitap formatında basarım...
-
http://hotfile.com/dl/115450387/9d2a301/izofrenik_Nameler.pdf.html
buyur hocaa
-
up fatih abi sitenin reklamını her sayfaya belirgin bi şekilde yapmış :D ben bunu kitap haline getiremem mal gibi olur... şunun reklamsızını bulamazmıyız ya
Yada kitabın orjinali elinde olan yokmu bi yardımcı olsa ?
-
Microsoft Office 2007 Home programı aktive edilir. Farklı kaydet seçeneği ile PDF uzantısı DOC uzantıya çevrilkir. Ekle sekmesinden ''Basılı Fligranı iptal et'' bulunur. Bu sekme ile basılı filigran iptal edilir ve DOC uzantılı dosya tekrar PDF'ye çevrilir...
-
pdf converter ile çevirdim worde ama türkçe krakter desteklemio program,,, nası yapcaz 2 programla denedim 2 side aynı... şunu hayrına Türkçe karakter destekli çevirebilecek varmı worde
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------pdf converter ile çevirdim worde ama türkçe krakter desteklemio program,,, nası yapcaz 2 programla denedim 2 side aynı... şunu hayrına Türkçe karakter destekli çevirebilecek varmı worde
-----------------------------Okulda kullandığım bilgisayarım olsaydı ben 2 dakikaya hallederdim.. Ne kadar zamanın var ?