Derdime Derman Arıyorum
-
Sevgili müridler, matematiği sağlam olan bir mürid/e arıyorum. Benim sıkıntım şu: yeni yeni fark ediyorum ki bize lisede türevin, integralin anlamından çok nasıl çözüleceğini okuttular. En kazık soruları yapardım ama şimdi anlıyorum ki aslında hiçbir şey bilmiyormuşum. Bu integral nedir, limitle alakası nedir falan bunları üstünkörü okumuşuz. Şimdi vizelere kuralları ezberleyerek giriyorum hala. Bu konularda yardımcı olabilecek biri ya da kaynak, yazar tavsiye edebilecek biri var mı???
-
en kısa zamanda gidip Thomas Calculus(kalkülüs) kitabını alıyorsun, ayrıntılı bir şekilde çalışıyorsun hepsi bu.
-
Esconda bunu yazdı
en kısa zamanda gidip Thomas Calculus(kalkülüs) kitabını alıyorsun, ayrıntılı bir şekilde çalışıyorsun hepsi bu.
İngilizcesi var da çok kalın be abicim neyse bu gidişle öyle olacak
-
konpi bunu yazdıEsconda bunu yazdı
Esconda'nın bahsettiği kitap güzel, biz de ondan işlemiştik üniversitede,zaten çok geçerli bir kitap. Biz kitabın ingilizcesini kullandık ama türkçesi de vardı kütüphanede. Araştır bakalım
-
konpi bunu yazdıEsconda bunu yazdı
iki kısma ayrılmış olarak türkçesini bulabilirsin,yaklaşık 500 400 olarak ayrılır ama boyu uzun olduğundan çok kalın durmuyor.
Şikayet: mk derdine çağre arıyorsun, sonra tembelliğe vuruyorsun.Kalınmış, bu bilgiler bedava değil murid incemi olsaydı.
bknz: 15 sayfalık "cin ali" is not equal to 1008 sayfalık "Yüzüklerin Efendisi" kitabına
Esconda tarafından 16/Nis/13 22:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Khan academy
edit: birde başlıklar derdinizi anlatacak nitelikte olursa ailecek seviniriz.
PathfindeR00 tarafından 16/Nis/13 22:42 tarihinde düzenlenmiştir -
kitabın türkçesi: kalkius
https://mega.co.nz/#!ngIBDTiJ!NNktkVD7ZsH6Dod7lPUyWr0JeAdmLPAi_LYCKvf2MUk
bende okuycam sağolun :)
bu arada geometriyede bir çözüm varsa göremiyorum.. gözlük?
-
Esconda bunu yazdıkonpi bunu yazdıEsconda bunu yazdı
iki kısma ayrılmış olarak türkçesini bulabilirsin,yaklaşık 500 400 olarak ayrılır ama boyu uzun olduğundan çok kalın durmuyor.
Şikayet: mk derdine çağre arıyorsun, sonra tembelliğe vuruyorsun.Kalınmış, bu bilgiler bedava değil murid incemi olsaydı.
bknz: 15 sayfalık "cin ali" is not equal to 1008 sayfalık "Yüzüklerin Efendisi" kitabına
Haklısın hocam. İşin kolayına kaçma hastalığı işte.