Deri Alet Çantası Yapmak Ya Da Almak
-
Geçen gün dericinin önünden geçiyorum, içimden şu ses " bir çanta alayım " çıktı hemen peşine " ben çizeyim o yapsın " çıktı hemen peşine "madem ben çizeceğim ben yaparım" çıktı.
Son geldiğim nokta ben yapacağım herhalde :|
Çanta dediysem sırt çantası değil alet çantası eski usül deri.
Sağa sola gidiyorum bıçaklar minimalize edilmiş victor tarzı bir çok ürünüm oluyor mecbur yanımda, fakat bunları hep sırt çantasına koyuyorum.
Toplarken sıkıntı çıkartıyor aha kayboldu diyorum bir bakıyorum çadırı katlamışım çadırın içinde kalmış.
O yüzden buna ihtiyacım var.
Ama kafaya koydum ben yapacağım :| Tek sorun deri parçaları ve seçimi istanbulda bu tarz bir şeyi nerden bulabilirim ya da aklınızda alternatif var mı? -
Alet edevat cebi-gözü-askısı olan yelekler var, vest for tools yaz google görsellerde bir bak.
-
wasd bunu yazdı
Alet edevat cebi-gözü-askısı olan yelekler var, vest for tools yaz google görsellerde bir bak.
Hocam bu işime hiç yaramaz, daha çok tamir işlerinde uğraşanların işine yarar.
Benim bahsettiğim çanta katlanabilirliği daha iyi buna aletleri sokup yer kaplamasın diye katlasan olmaz aletleri sokmadan katlasan hiç olmaz.
Yani amacıma hizmet etmez.
Benim bahsettiğim yukarıdaki fotoya benzer veyahut onun alternatifleri, ipince bir laptop çantası düşün tek fermuarlı 2 yanında da alet giriş yeri var o tarz ya da bu tarz bir şey.
-
Anladım ben istediğini, alternatif olarak yelek önerdim hani çantaydı şeydi taşımayla uğraşmazsın giyersin direk herşey elinin altında olur, işin biteni direk yerine koyarsın unutma derdi olmaz.
İlla o şekil çanta istiyorsan gidip deri alıp istediğin şekilde kesip dikiceksin ya da yaptırma işini dericilere gidip danışacaksın. Birde facebookta el yapımı bıçak grupları var, o gruplarda bıçağa özel deri kılıf yapan ustalar var, onlar belki yapabilir.
Ya da daha ucuz olsun dersen kadifeden de dikilebilir diye düşünüyorum :D ama deri kadar dayanıklı olmaz.
-
Çok güzel lan.