Deri Kapaklı,Lüks Kuşe Kağıda Baskılı Safahat
-
Evet arkadaşlar resimde görünenin aynısıdır. Çok lüks ve Kaliteli bir kitap. 50 Tl ye satıyorum pazarlıksız. Kitap sıfırdır. Gençlik ve Spor Bakanlığının bir yarışmasından kazandım fakat üniversiteden mezun olduğum için cübbe kep felan paramı karşılamak üzere satışa sunuyorum. Orijinal Piyasa fiyatı 80 Tl dir. Buda yayınevinin sitesindeki görünümü ve fiyatıdır => http://www.hece.com.tr/kitap.207.htm -
biri satın alsın okuyup yollasın hayrına güzel bir kitap.
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------biri satın alsın okuyup yollasın hayrına güzel bir kitap.
-----------------------------
Evet hocam basımıyla, kabartmasıyla içeriğiyle hepsi süper ... -
Nerede okuyorsun?
-
önemli olan kitabın basılışı değil. 1. kalitede bir kağıttan yapılışı kitabın içindeki bilgiyi etkilemez diye düşünüyorum sen istersen yaprakları altın dan bi safahat bastır yine muhteşemdir istersende git 2. kalitedeki bir hamurdan yap oda aynı muhteşemliktedir .yani uzun lafın kısası git başka bir safahat bul kendine yaprakları isterse yırtık olsun sonuçta tek para eden şey senin aklında olanlardır.
-
salihcan38 bunu yazdı:
-----------------------------önemli olan kitabın basılışı değil. 1. kalitede bir kağıttan yapılışı kitabın içindeki bilgiyi etkilemez diye düşünüyorum sen istersen yaprakları altın dan bi safahat bastır yine muhteşemdir istersende git 2. kalitedeki bir hamurdan yap oda aynı muhteşemliktedir .yani uzun lafın kısası git başka bir safahat bul kendine yaprakları isterse yırtık olsun sonuçta tek para eden şey senin aklında olanlardır.
-----------------------------tabi kitabın orijinaline uygun veya tam çeviri olmasına dikkat etmek gerek. yoksa gidip büyük marketlerden 5 liraya klasik alırsan klasiklerden tiksinebilirsin.
-
alibaba bunu yazdı:
-----------------------------salihcan38 bunu yazdı:
-----------------------------önemli olan kitabın basılışı değil. 1. kalitede bir kağıttan yapılışı kitabın içindeki bilgiyi etkilemez diye düşünüyorum sen istersen yaprakları altın dan bi safahat bastır yine muhteşemdir istersende git 2. kalitedeki bir hamurdan yap oda aynı muhteşemliktedir .yani uzun lafın kısası git başka bir safahat bul kendine yaprakları isterse yırtık olsun sonuçta tek para eden şey senin aklında olanlardır.
-----------------------------tabi kitabın orijinaline uygun veya tam çeviri olmasına dikkat etmek gerek. yoksa gidip büyük marketlerden 5 liraya klasik alırsan klasiklerden tiksinebilirsin.
-----------------------------
Siz neyi anlatıyorsunuz ki ? Ben diyorum ki kardeşim elimde böyle böyle bir kitap var almak ister misiniz ? Alırsın ya da almazsın.Kitap Felsefesi yapmaya gerek yok ...