folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Deri Kapaklı,Lüks Kuşe Kağıda Baskılı Safahat

Deri Kapaklı,Lüks Kuşe Kağıda Baskılı Safahat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lucas
    lucas's avatar
    Erkek

Evet  arkadaşlar resimde görünenin aynısıdır. Çok lüks ve Kaliteli bir kitap. 50 Tl ye satıyorum pazarlıksız. Kitap sıfırdır. Gençlik ve Spor Bakanlığının bir yarışmasından kazandım fakat üniversiteden mezun olduğum için cübbe kep felan paramı karşılamak üzere satışa sunuyorum. Orijinal Piyasa fiyatı 80 Tl dir. Buda yayınevinin sitesindeki görünümü ve fiyatıdır => http://www.hece.com.tr/kitap.207.htm

Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

biri satın alsın okuyup yollasın hayrına  güzel bir kitap.

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lucas
    lucas's avatar
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:
    -----------------------------

biri satın alsın okuyup yollasın hayrına  güzel bir kitap.

Evet hocam basımıyla, kabartmasıyla içeriğiyle hepsi süper ...

Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mhasan
    mhasan's avatar
    Erkek

Nerede okuyorsun? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

önemli olan kitabın basılışı değil. 1. kalitede bir kağıttan yapılışı kitabın içindeki bilgiyi etkilemez diye düşünüyorum sen istersen yaprakları altın dan bi safahat bastır yine muhteşemdir istersende git 2. kalitedeki bir hamurdan yap oda aynı muhteşemliktedir .yani uzun lafın kısası git başka bir safahat  bul kendine yaprakları isterse yırtık olsun sonuçta tek para eden şey senin aklında olanlardır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

salihcan38 bunu yazdı:

önemli olan kitabın basılışı değil. 1. kalitede bir kağıttan yapılışı kitabın içindeki bilgiyi etkilemez diye düşünüyorum sen istersen yaprakları altın dan bi safahat bastır yine muhteşemdir istersende git 2. kalitedeki bir hamurdan yap oda aynı muhteşemliktedir .yani uzun lafın kısası git başka bir safahat  bul kendine yaprakları isterse yırtık olsun sonuçta tek para eden şey senin aklında olanlardır.

tabi kitabın orijinaline uygun veya tam çeviri olmasına dikkat etmek gerek. yoksa gidip büyük marketlerden 5 liraya klasik alırsan klasiklerden tiksinebilirsin.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lucas
    lucas's avatar
    Erkek

alibaba bunu yazdı:

salihcan38 bunu yazdı:

tabi kitabın orijinaline uygun veya tam çeviri olmasına dikkat etmek gerek. yoksa gidip büyük marketlerden 5 liraya klasik alırsan klasiklerden tiksinebilirsin.

Siz neyi anlatıyorsunuz ki ? Ben diyorum ki kardeşim elimde böyle böyle bir kitap var almak ister misiniz ? Alırsın ya da almazsın.Kitap Felsefesi yapmaya gerek yok ...

Toplam Hit: 969 Toplam Mesaj: 7