folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Derin Devlet Yazarlar : Ömer Lütfi Mete - Mahir Kaynak

Derin Devlet Yazarlar : Ömer Lütfi Mete - Mahir Kaynak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VatanisTurK
    VatanisTurK's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bugün bir kitap aldım gece okumaya başlayacagım.Muhteşem birşeye benzıyor Adı "Derin Devlet" Herkese öneririm arkadaşlar okuyanların yorumları nedir yada buna benzer kitap isimlerini alabilirmiyim ?

Devlet-i Osman-i Ali"de terfi"i temayuzilim irfan-i ile olmaz ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak medeni haz ya da olacak delikle temas. ---- Millet Kadınla ilgili konu acıyor biz açınca siliniyor alın url:moderatör silmeye alısık onca konu oluyor kadınlarla ilgili küfürler yazılıyor bız acınca anlaşılmadan sılınıyor örnegın su url"deki söz http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=S%F6zler&folderid=42998 amı olanın ımanı olmaz sözü kim için söylenmiş söylesenize amk hadi ? benım konuma gelip öyle böyle demesini bılyordunuz ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

piyasada derin devlet kitaplarından geçilmiyor.bunu okumadım ama fırsatını bulursam olkuyacğaım

bunu sevdiysen cüneyt arcayürek'in geçmişten günümüze derin devlet'ini şiddetle tavsiye ederim.şu an siyasi kitaplar içinde en çok satanlar listesinin ilk sırasında..en son 15.baskısı çıktı. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mahir Kaynak sağlam adam hacım yanlış hatırlamıyorsam eski istihbarattandı galiba... yani dolaşan diğer derin devlet kitaplarından daha fazla değerli bilgiler ve konular içeriyor olabilir...

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Kitabı 1 Hafta Önce aLacaktım, Fakat HastaLanıp Bi SürüLeğine Eve Tıkındık. İnş Çarşambaya aLıom ;)

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
Toplam Hit: 1227 Toplam Mesaj: 4