Derinkonularla İlgili Şikayetim Var
-
Arkdaşlar şimdi fazla işin tıraş kısmına gelmeden hemen mevzuya dalıyım.Bildiğiniz gibi ben genelde bu derinkonularda aktifim [:
İyi ne olmuşta şimdi işin kötü tarafı derinkonuları modu kokainman
yani taraflı olarak yaklaşıyor olaylara ve ayrıyeten mesajlarım editlenip siliniyor yad akapağı yiyince siktiredin şunla tartışmayın diye konum kilitleniyor.Tabiki bende de hata var bi an insan kenidine hakim olamıyor ama diğer tarafta daha çık hata var...
Yaw bu derin konular adı üstünmde millet bişey bilmeden mal mal yazınca insan sinirleniyor yaw bilmiyosam bilmiyom diyeceksiniz..
Genelde diyorlar ama 3-4 kişi küçük dağları kendi yarattı muberekler...
Extradan Editlenen mesajlarımda adamalar bilmeden konuşup durunca onu bunu poklamayın a.q falanda vardı inkan etmiyom ama ha yine CcC buraya toplandı diyince bunun neresi hakaret oluyor da mesajım editlenyor insanblar hakaret etme diye madem utanıyosunuz savunmayın..... -
baba çok sinirlenip yazdın heralde, o yüzden bir sürü yazım hatası yapmışsın bende bi bok anlamadım aq.
-
Evet baya bi klavyede tuş atlamışım {:
Derinkonulara tarfsız bir moderatör olmasını istiyorum yada karşısında dengeleyici bir mod.
Derin konular da 5-10 yaşındaki çocuk ne yorum yapabilir bunun için hayata belli bir tecrübesi olan birisi lazım hafiftende yaşı kemale ermiş [:
hatta geçen darbeyi savunuyorlardı şu mesaj da arada editlenmişti
ben demiştim ki:
Ogün kısa donlarla gezen çocuklarmı darbeyi savunuyor diye ama neyse işte adminler yine bişeyi değiştirmez gibime geliyor ama yine neyse :D -
Fazla gaz iyi değildir hocam,Allah korusun çıkaracam die ciğerleri delersin...
Toplam Hit: 1092 Toplam Mesaj: 4