folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Derinlemesine Röportaj

Derinlemesine Röportaj

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo

Neden derinlemesine diye sormayın 2. vize yerine geçecek bi röportaj yapmalıyım ve şu aralar da 1. vizelerim devam ettiği için dışarı çıkıp birazdan yazacağım özelliklerde birini zank diye bulacak şansı kendimde görmüyorum malesef :) Siz veya Çevrenizde tanıdığınız ettiğiniz bildiginiz İst. içinde oturan bu kısmı yanlış anlaşılmasın -azınlık- grupta sayılabilecek (T.C Vatandaşı olacak lütfen turist ıvır zıvır demeyin benim için önemli bi konu) Çerkez,Yahudi,Kürt aklınıza nasıl geliyosa bana yardım edebilcek birisini tanıyo musunuz ? Kısaca yapacagım şeyi anlatayım istediği bi yerde bulusuyoruz ve ona çevresi tarafından nasıl karsılandıgı hayatında anlatmak istedği ayrıntıları su anki yasantısı unutamadıgı seyleri sorucam ve o da istedigi seklde yanıt vericek kayıt cihazı falan hiç bi sekilde istemedkce söz konusu olmayacak ve kesinlikle ismini belirtmicem.

Kesinlikle ders dışında bi amacı yoktur arkadaşlar ve dediğim gibi dersten A ile geçeblmem için bunu yapmam gerekiyo B ye de razıyım da ilk vize yüksek geldi :) Böyle bi yardımda bulunabilcek arkadaş varsa lütfen bana ulaşsın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Istanbulda olsam kesinlikle tereddüt etmeden sana yardımcı olurdum ama mlsf antalyadayım. Ama müridlerin sana yardımcı olacağına inanıyorum.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo

pek istekli değiller sanırım : | 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

non_stop bunu yazdı:
    -----------------------------

Neden derinlemesine diye sormayın 2. vize yerine geçecek bi röportaj yapmalıyım ve şu aralar da 1. vizelerim devam ettiği için dışarı çıkıp birazdan yazacağım özelliklerde birini zank diye bulacak şansı kendimde görmüyorum malesef :) Siz veya Çevrenizde tanıdığınız ettiğiniz bildiginiz İst. içinde oturan bu kısmı yanlış anlaşılmasın -azınlık- grupta sayılabilecek (T.C Vatandaşı olacak lütfen turist ıvır zıvır demeyin benim için önemli bi konu) Çerkez,Yahudi,Kürt aklınıza nasıl geliyosa bana yardım edebilcek birisini tanıyo musunuz ? Kısaca yapacagım şeyi anlatayım istediği bi yerde bulusuyoruz ve ona çevresi tarafından nasıl karsılandıgı hayatında anlatmak istedği ayrıntıları su anki yasantısı unutamadıgı seyleri sorucam ve o da istedigi seklde yanıt vericek kayıt cihazı falan hiç bi sekilde istemedkce söz konusu olmayacak ve kesinlikle ismini belirtmicem.

Kesinlikle ders dışında bi amacı yoktur arkadaşlar ve dediğim gibi dersten A ile geçeblmem için bunu yapmam gerekiyo B ye de razıyım da ilk vize yüksek geldi :) Böyle bi yardımda bulunabilcek arkadaş varsa lütfen bana ulaşsın

-----------------------------

hocam yardimci olayim sana sayet burdan olursa pm msg at elimden geleni yapayim eminim +a alirsin..

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Hocam Yaşayan Kütüphane adlı bir etkinlik vardı, toplumun önyargıyla yaklaştığı bir özelliği olan insanlar gönüllü olarak geliyorlar ve onlarla sohbet ediyorsun.Örneğin Kürtler var, Lazlar var, AIDS hastaları, transseksüeller, vicdani redçiler, eski sabıkalılar.. Hepsi de görüşmeye konuşmaya çok müsait ve tatlı insanlar.

Biz bunu Ankara'da yapmıştık ama İstanbul'dan gelen bir sürü kitap vardı. http://www.yasayankutuphane.net/Yasayan_Kutuphane/Haberler/Haberler.html

sigara değil, balık olan.
Toplam Hit: 855 Toplam Mesaj: 5