Derinliğine Kimse Sevgili Olamadı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_medcezir
    by_medcezir's avatar
    Erkek
    Çok sevenleri ezerler ve aşk bir silah olur

Aşk ne kadar tuhaf bir duygu! Hayat ne kadar tuhaf! Birini deli gibi severken, onun seni asla umursamaması, küçük bir köpek gibi arada bir önüne gülücük kılığında bir kemik atması trajik bir şey!
    Ne zaman birini derinden sevsen, ilk önce seni terk ediyor.Çünkü sen onu hep sevensin.Onun için her şeyini her zaman feda edebilecek durumdasın çünkü.O senin hayatının merkezindedir.Onsuz olamayacağını iyi biliyor.O varken başkaları olmayacaktır hayatında.Bütün yaşamın onunla dolup taşacaktır, bunu biliyor aşık olduğun insan.
    Sen bir limansın onun için. Ne zaman hayattan darbe alsa gelip ilk sığınacağı yer sensin.Ve sen ona asla kötü davranmayacaksın.Onu hep korunmaya muhtaç bir bebek gibi sarıp sarmalayacaksın. Ve senin yanında, belki de senin telefonundan arayacaktır peşinden koştuğu ulaşılmaz sevgilisini.Acımasız, gizemli, güçlü, insanı insan yerine koymayan sevgilisini ne kadar da çok özlediğini söyleyebilecektir yüzüne. Çünkü sen iyi birisin. Sevenin halinden anlarsın. Safsın.Sevdiğine kıyamayansın!
    Ve sana edebildiği kadar eziyet edecektir sevdiğin kadın. Çünkü sen elde birisin.Çünkü insanı insan yerine koyan, birilerini üzmek yerine kendini üzmeyi tercih eden, acıya yataklık edensin.
    Sevecek ve ezileceksin.
    Sevecek ve ilk önce terk edileceksin.Kaderin budur senin. İyi insanların da kaderi aynı zamanda…

Alıntı : Derinliğine Kimse Sevgili Olamadı / Cezmi ERSÖZ

El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanarmış.By_Medcezir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    bunu yazanı tanımıyorum ama o beni ii tanıyomuş..

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    birisi bana kopek dese agzını burnunu kırarım normalde...ama kendi kendime ben bi kızın kopegiyim diorm ya...iste o beni yaralıyor...Lahnet olası duygu..öldürmüyor süründürüyor..aciz bırakıyor...Nasıl unuturum bilmiorm..zamanla dior herkes ama ben hayatında aşkı dışında herşeyi güzel giden bir insan olarak artık acı çekmek istemiorum...artık unutmak istiyorum :(

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Cezmi'ye uyuz olurum..

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    aşkta 2 kural vardı KK 1 KK 2 kuralı

Kaçan Kovalanır
    Kovalanan kaçar

Yanı hoşlanıyorsan kızdan onu umursama dostum ilk başlarda aklına gelecek her itirafı yap Gözüne gir SOnra Kızı Umursama KÖPEK gibi peşine düşeceklerdir unutma Yıllar bana bu tecrübeyı yaşattı ..

Ondan sonası rahat Sen istemeden o veriri zsaten Kalbini :)))

eskilerden kim kaldı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    askda SSSS kuralı vardır baska Kural tanımaz...

Seven S.kilir ; S.ken Sevilir

Herzaman beni S.ktiler...ahhh ahhh siz benim neler cektigimi nerden bileceksiniz... :(((((

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
Toplam Hit: 840 Toplam Mesaj: 6