folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ders 9 : Bırakıp Gitmek

Ders 9 : Bırakıp Gitmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Bırakıp gitmek ne kadar kolay? Ve ne kadar gerçeksin yaptıklarında.

Senmisin sadece üzülen bu dünyada? Sadece sanamı hayatın cilveleri? Etme! Gitme...

Tutun, o'nun için bir daha tutun. Bu sefer daha sıkı kavra, hiç bırakmayacakmış gibi. Tutunacak bir şey kalmadıysa, bütün dallar kırıldıysa hayatında diğer elini tut mesela. Tek dostun o muş gibi yada sahip olduğun her şeyin. 

Düşün, gitmekle kazanacaklarını ve kaybedeceklerini bir kefeye koy. Kazanacakların tarafına ayrıca kendini koy ve düşün. Hangisi daha ağır basıyor? 

Etme arkadaşım, kopma hayattan, bırakıp gitme bizi bensiz. Kolay olsaydı çekip gitmeler, ayak basmadığım yol kalmazdı dünyada. Eğer kolay olsay dı seni o'nu bir şeyi elde etmek hayat o zaman orospuydu.

Mevlananın bir şiiri ile bitiriyorum.

Etme!

Duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun etme ! Başka bir yar başka bir dosta meylediyorsun etme ! Sen yadeller dünyasında ne arıyorsun yabancı ? Hangi hasta gönüllüyü kasdediyorsun ? etme ! Çalma bizi bizden bizi gitme o ellere doğru Çalınmış başkalarına nazar ediyorsun etme ! Ey ay felek harab olmuş alt üst olmuş senin için Bizi öyle harab öyle alt üst ediyorsun etme Ey makamı var ve yokun üzerinde olan kişi Sen varlık sahasını öyle terk ediyorsun etme Sen yüz çevirecek olsan ay kapkara olur gamdan Ayın da evini yıkmayı kastediyorsun etme Bizim dudağımız kurur sen kuruyacak olsan Gözlerimizi öyle yaş dolu ediyorsun etme Aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer Aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun etme Ey cennetin cehennemin elinde olduğu kişi Bize cenneti öyle cehennem ediyorsun etme Şekerliğinin içinde zehir zarar vermez bize O zehiri o şekerle sen bir ediyorsun etme Bizi sevindiriyorsun huzurumuz kaçar öyle Huzurumu bozuyorsun sen mavediyorsun etme Harama bulaşan gözüm güzelliğinin hırsızı Ey hırsızlığa da değen hırsızlık ediyorsun etme İsyan et ey arkadaşım söz söyleyecek an değil Aşkın baygınlığıyla ne meşk ediyorsun etme.

Yarın sizin gününüz olsun; çok yaşayın ve sizde görünüz :)

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

yazi guzel olmus, yanilmiyorsan mevlananin siirinden esinlenerek yazilmis di mi, ikisininde anatemasi ayni gibi cunku.

eline saglik

**EbMaRtEu**
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

Tebrikler Hocam İyi Geldi Desem Yeridir..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

stress hatsaffada şu saat olmuş çalışıyorum ve sabah 8de kalkıp işe gidecem, tamda dostuma msnden bana yarın sabah kalkmak için bir sebeb ver diyordum bunu okudum.

ne yazıkki terazi hala gitmeye ağır basıyor

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

stress hatsaffada şu saat olmuş çalışıyorum ve sabah 8de kalkıp işe gidecem, tamda dostuma msnden bana yarın sabah kalkmak için bir sebeb ver diyordum bunu okudum.

ne yazıkki terazi hala gitmeye ağır basıyor

-----------------------------

kendine ya bir sebep bul yada birini bul :) Hayat güzel hocam. Sen ne kadar üzülürsen o kadar üzüyor sen ne kadar mutluysan kendince hayat seni o kadar mutlu ediyor. Nasıl yaşamak istersen öyle yaşarsın ;) 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
Toplam Hit: 1150 Toplam Mesaj: 5