Ders Çalışamamak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Aslında herşey iyi gidiyordu 1 aydır. Günde 400 soruyu yakalamış, deneme sınavlarında ilk 3'e çökmüştüm. Sınava 5 ay kalmasına rağmen net sayısı 135'in altına inmiyor.

Fakat;

ders çalışamıyorum. 2 haftadır tek soru çözmedim diyebiliriz. Bugün oturdum sindirim sistemini hallettim bi 60 soru kitap hallettim sonra matematik özel tanımlı fonksiyonlara geçtim kafa durdu.

Sürekli böyle oluyor, aklımı ve kafamı yoran çok konu var çevremde. Fakat bunlar 1 ay önce de vardı ve böyle olmuyordu. Baş ağrıları var. Aynısı olan ve çözümünü bulan bi mürid varsa bana  yardım etsin hacılar moral olarak diplerdeyim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

kardeşim kendini der çalışacağım diyipde diretme ama dünya ile bağı kes ve otur çalış kitap oku evinin her tarafında  hedeflerini belirten  yazılar makaleler olsun 10 sene sonra nerelerde olacağını hayal et ve yatağının ucuna as  göreceksin kardeşim nasıl şevk dolacaksın ve nasıl çalışacaksın dilersen ben herzaman yanında olurum  

kolay gelsin 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    yarasaadam bunu yazdı

kardeşim kendini der çalışacağım diyipde diretme ama dünya ile bağı kes ve otur çalış kitap oku evinin her tarafında  hedeflerini belirten  yazılar makaleler olsun 10 sene sonra nerelerde olacağını hayal et ve yatağının ucuna as  göreceksin kardeşim nasıl şevk dolacaksın ve nasıl çalışacaksın dilersen ben herzaman yanında olurum  

kolay gelsin 

sevmiyorum ben öyle hocam kendimi şartlandırmayı.

Dünya ile bağımı kesmeliyim fakat bu ailem ile benim aramdaki bir inat haline dönüştü onlara gayet sosyal bir şekilde kazanacağımı göstermeliyim. 1 aydır mükemmeldi de işte.. Ne bileyim çöktüm sanki. Daha kimse farkında değil erken farkettim toparlamam lazım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

135 diyorsun değil mi :) Daha ne istiyorsun? Tekrar yap sadece sen bence.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

135 diyorsun değil mi :) Daha ne istiyorsun? Tekrar yap sadece sen bence.

160 istiyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

O zaman sana tek tavsiyem çok çalışma. Çok çalışmak insana zarar verir. 400 soruyu da indir 200 e.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
Toplam Hit: 723 Toplam Mesaj: 6