Ders Çalışamamak.
-
Aslında herşey iyi gidiyordu 1 aydır. Günde 400 soruyu yakalamış, deneme sınavlarında ilk 3'e çökmüştüm. Sınava 5 ay kalmasına rağmen net sayısı 135'in altına inmiyor.
Fakat;
ders çalışamıyorum. 2 haftadır tek soru çözmedim diyebiliriz. Bugün oturdum sindirim sistemini hallettim bi 60 soru kitap hallettim sonra matematik özel tanımlı fonksiyonlara geçtim kafa durdu.
Sürekli böyle oluyor, aklımı ve kafamı yoran çok konu var çevremde. Fakat bunlar 1 ay önce de vardı ve böyle olmuyordu. Baş ağrıları var. Aynısı olan ve çözümünü bulan bi mürid varsa bana yardım etsin hacılar moral olarak diplerdeyim.
-
kardeşim kendini der çalışacağım diyipde diretme ama dünya ile bağı kes ve otur çalış kitap oku evinin her tarafında hedeflerini belirten yazılar makaleler olsun 10 sene sonra nerelerde olacağını hayal et ve yatağının ucuna as göreceksin kardeşim nasıl şevk dolacaksın ve nasıl çalışacaksın dilersen ben herzaman yanında olurum
kolay gelsin
-
yarasaadam bunu yazdı
kardeşim kendini der çalışacağım diyipde diretme ama dünya ile bağı kes ve otur çalış kitap oku evinin her tarafında hedeflerini belirten yazılar makaleler olsun 10 sene sonra nerelerde olacağını hayal et ve yatağının ucuna as göreceksin kardeşim nasıl şevk dolacaksın ve nasıl çalışacaksın dilersen ben herzaman yanında olurum
kolay gelsin
sevmiyorum ben öyle hocam kendimi şartlandırmayı.Dünya ile bağımı kesmeliyim fakat bu ailem ile benim aramdaki bir inat haline dönüştü onlara gayet sosyal bir şekilde kazanacağımı göstermeliyim. 1 aydır mükemmeldi de işte.. Ne bileyim çöktüm sanki. Daha kimse farkında değil erken farkettim toparlamam lazım.
-
135 diyorsun değil mi :) Daha ne istiyorsun? Tekrar yap sadece sen bence.
-
DevilRullz bunu yazdı
135 diyorsun değil mi :) Daha ne istiyorsun? Tekrar yap sadece sen bence.
160 istiyorum. -
O zaman sana tek tavsiyem çok çalışma. Çok çalışmak insana zarar verir. 400 soruyu da indir 200 e.