Ders Çalışamayanlar İçin Gelsin..
-
öncelikle şu sıcakta yaz okulunda çile çeken kader ortaklarıma sabır diliyorum.. :)
pazartesi günü olacak fizik finalinden geçmem için almam gereken en az 60 puandan ötürü kafayı sıyırmış bulunmaktayım..
yaklaşık 4 saattir aralıksız çalışıyorum ve alternatif ders çalışma yöntemini keşfetmiş bulunuyorum..
toplam 3 sise extra ile ara vermeden ders çalıştığımı farkettim.daha hızlı,kesintisiz ders çalışmama sebep olan bu tenekeleri sevgiyle kucaklıyorum.
çalıştığın işe yarar mı diye tereddüt edenler olursa şunu söylemek isterim ki; probremlerin tamamına yakını çalışmalarım sonunda doğru olarak çözebildim.. :)
acil ders çalışması gerekipte çalışamayanlara duyrulur..
Not: her alkolün farklı bi kafası vardır.extra ile yapılan testler ile bu sonuca ulaşılmıştır. diğer alkollerde ki etkiler farklılık gösterebilir.
edit.ne yazmışım amk.
yeter bu kadar ara,derse devam..
-
össye böyle hazılanacağım . :|
-
denemek gerek
-
WitchKing bunu yazdı:
-----------------------------össye böyle hazılanacağım . :|
-----------------------------
her gün minimum 6 saat extra ile kelle olursan olur bu iş ;) -
benim ev arkadaşı geçen yıl final sınavlarına içerek çalışıyordu gayette başarılı olmuştu o dönem 3.5 ortalama yaptı :|
-
yaz okulu sıcaklar hiç çekilmiyor. bidahakine dönemde işi sıkı tutacağım :D
-
3 ekstra içilmiş bir gecenin sabahı mide buluntısı,halsizlik,iştahsızlık,baş ağrısı :) bunların hepsi geldi başıma nedense fazla alkol tüketimimde aynı şeyler başıma geliyor lan kafamı koyuyorum yatıyorum sabahleyin feryat figan hallerde uyanıyorum. o yüzden ders çalışırken sade cafe ve sigram olucak.
-
sadece psikolojine bağlı 2 gundur 4 saat mühendislik matematiği çalışıyorum . ama daha cok çalşmam lazım :/