folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlamaya Giriş
linefolder Ders Muafiyet Programı Nasıl Ve Neyle Yazılır?

Ders Muafiyet Programı Nasıl Ve Neyle Yazılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuRTuL
    KuRTuL's avatar
    Erkek

Merhabalar arkadaşlar.

Derste hocanın sorduğu soru buydu. Bu aynı zamanda proje olarakta veriyor. Yatay yada dikey geçişle gelen öğrencilerin muaf olacağı dersleri derlemek için sağ tarafta dönemlerine ve bölümlerine göre derslerin isimlernii yazan kutucuklar "alınacak dersler" başlığı altında yazılı olacak ve sol taraftaki muaf olduğu derslere  muafiyeti uygunsa kutucuk içinde yazan ders sürüklenerek "alacağı derslerden" "muaf olduğu dersler" bölümüne sürüklenecek. Ayrıca bir kaydet butonu ve exel dosyasına dönüştüren bir kaydet butonu daha olacak.

Temele dönersek... Bu tarz bir program ne ile yazılır. Php tabanı uygun olur mu vs vs. 

Fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. 

Bonzai aldim... nirvanaya bi adim daha...eee? kac adimda cikiyorduk oraya? kimona, kilic, takunya, falan da alirim bide evin duvarlarini yikip yerine kagittan sürgülü kapi da yaptirinca...ohhh super ya!!! nerde lan balyoz??? Bekle Lan Nirvana ben geliyorum!!! Arkadas dedi cok deli hatunlar varmis orada!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek

Hangi dili biliyorsan/uzmanlaşmak istiyorsan onunla yaz her dille yazılabilir sonuçta.

caagroup tarafından 14/Eki/14 17:31 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1127 Toplam Mesaj: 2