Dershane Tasarımı Php Satılık
-
Örnek site:dogrucozumdershanesi.com
İstediğimiz fiyat: 1,000 Ytl
öğrenci takip sisytemi ve online sınav sistemi mevcut
Tamamen kendi yazımımız..
ilgilenenler iletisim@hepsibeles.net e mail atabilirler (msn yoktur)
-
Sıfırdan bize has olsun diyenler olabilir.. isteklerine göre yazılım 2,000 Ytl ..
-
alpercim sezon açıldı be güzelim (: geç kaldın :P
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------lütfen cebi boş arkadaşlar cevap yazmasın :)))
-
Güzelmişte çok para :D Bende elimdeki scriptleri editleyip paket yapıp satmsammı napsam :D hoca aspx okul sistemi kaça gider? :D
-
hacı adam diyor ki kendi üretimimiz. çalıntı script değil yani
-
highnitro bunu yazdı:
Güzelmişte çok para :D Bende elimdeki scriptleri editleyip paket yapıp satmsammı napsam :D hoca aspx okul sistemi kaça gider? :D
-----------------------------Arkadaşım baştan sona kendi yazımımız.. Sağda solda download edilen script değil edit hiç değil Biz bunun garantisini veriyoruz.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------lütfen cebi boş arkadaşlar cevap yazmasın :)))
-----------------------------doğruya doğru bilader sezon açıldı sen sonrada sistem satıyon hem bişi dicem kime yaptınızda satamadınız len bunu :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------highnitro bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşım baştan sona kendi yazımımız.. Sağda solda download edilen script değil edit hiç değil Biz bunun garantisini veriyoruz.
Yok abü ben kelimeyi devrik yazmışım :D o yüzden öle anlaşıldı.. tmm sen yazmışsın satıyosunda.. bende diyorum ki ben kendi elimdeki scriptleri editlesem satılırmı acaba die :) yanlış anlama ;)