Dersimiz: Atatürk Fragman

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Turgut özakmana böyle bir yapıma öncülük ettiği için teşekkür ediyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=GBo3cOtlljI

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mustafa Filmine kapak olucak nitelikte Martta sinemalarda...

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

bu adam mustafa filmini beğendiğini söylemişti hatta nesi var bu kadar eleştirilecek anlamıyorum fln diyordu.Bu günde starhaberde gerçek Mustafa diye manşet atmışlardı Turgut ÖZAKMAN canlı yayına bağlandığında.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Turgut Özakman'ın kitapları gerçekten mükemmel eserler. Diriliş ve Şu çılgın türkler okuyunca insan Atatürk'ün ne demek olduğunu anlıyor gerçekten.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Mustafa diye bir tabir yoktur. Mustafa Kemal Atatürk vardır.

Ben bu yapımın Bilgilendirici bir film olması yönünde düşünüyorum.Burda jan dundarla kıyaslamanızı istemiyorum.

29 Ekimde Nefes filmini bekliyoruz şimdilik.

Jan dundarın yaptığı yapıma ilk önce güzel demiştik lakin hain bir yapım olduğunu anladık.! 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

Mustafa diye bir tabir yoktur. Mustafa Kemal Atatürk vardır.

Ben bu yapımın Bilgilendirici bir film olması yönünde düşünüyorum.Burda jan dundarla kıyaslamanızı istemiyorum.

29 Ekimde Nefes filmini bekliyoruz şimdilik.

Jan dundarın yaptığı yapıma ilk önce güzel demiştik lakin hain bir yapım olduğunu anladık.! 

-----------------------------

29 16 Ekimde Nefes filmini bekliyoruz şimdilik.

20 kasımdada Gladyo var :)) bu yıl güzel kapanacak gibi::))

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Star haberde çıkan fragmandan görüntüler;

http://www.facebook.com/pages/AYDINLIK-HAREKATI/109760512083#/video/video.php?v=1225145518250&oid=266399205402

Martta TSKnın yayınlayacağı videoyuda merak ediyorum.

Diliyorum güzel film olacak.

Toplam Hit: 1003 Toplam Mesaj: 7