Desire HD Daha Önce Root Eden Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar sense 2.1den bıkmış bi haldeyim htc de inat ediyor desire hd için sense 3.0 çıkarmayacakmış acaba aranızda daha önce androidte root eden custom rom yükleyen var mı ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

cihazı s.off yapmak falan gerkiyor. 2.1 root edilip kırılabiliyor (sim kilit vırt tırt) rootlamıştım daha önce.

sıkıntın nedir? 2.3 ü var bu cihazın onu kurabilirsin. (s-off yapmak gerekiyor yalnış hatırlamıyosam)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hoca sıkıntım yeni rom yüklemek yeni sense denemek istiyorum. Daha önce elimde sonyericsson g705 vardı ona takla attırıyordum da andoid olunca bi de telefon biraz tuzlu olunca pek ellemek içimden gelmiyordu ama artık kurcalamak istiyorum s off root downgrade ne gerekiyorsa yapmak istiyorum taşşaklı bi de arkadaş bekliyorum bana son adıma kadar yardım edecek birisi :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

http://www.ctrlpda.com/forumdisplay.php?223-HTC-Desire-HD

burdaki başlıkları incele. resimli, videolu anlatımlar var. muhakkak yaparsın. ama dikkat et susturursan 100 tl kaçar direk. (boot u uçarsa) jtag pahalı bi iş. herkeste yok falan.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam ne olursa olsun orjinal romlar kadar verimli çalışmıyor telefonlar bilgin olsun

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hoca orjinal roma her zaman dönebilirsin sonuçta bi de güncellemeden sonra wifi nerdeyse hic kullanılmamaya başladı ya 1 metre uzaktaki AP'lere bağlanmıyo bile yani

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şey acaba hani diyom :/

Toplam Hit: 866 Toplam Mesaj: 7